Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi az elején ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi az elején ismerkedni akar, de aztán szóba hozza a barátnőjét, akkor már biztos, h nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Szóval tudtam, h van barátnője, hivatalos ügy kapcsán ismerkedtünk meg, csak elvileg megtetszettem neki, és ő is nekem. Viszont az egyik beszélgetés alkalmával konkrétan szóba hozta a b.nőjét, h ezt meg azt ő intézi neki, a téma olyan volt, h szóba került, viszont én tartok tőle, h ha nagyon akarna engem akkor nem hozta volna szóba, el tudta volna úgyis mondani a mondandóját, h elkerüli magát a kifejezést is.

Szar már a kapcsolatuk egyébként, tehát nem akarom elvenni őt mástól, csak reménykedem, de kezd elillanni a remény

2023. júl. 21. 12:36
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
egy elkényeztetett kis picsa, még egy számlát sem tud egyedül befizetni, egy életképtelen nulla, apuci anyuci pénzéből él, egyedül egy kis szerencsétlen jószág.
2023. júl. 21. 13:05
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy éppen ezért nem akarja elhagyni. Ha megunja, majd kilép, de nem biztos, hogy ez miattad lesz.
2023. júl. 21. 13:23
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugyanakkor a pasit is minősíti, ha ezzel a nővel van. Ő miért van vele? Olyan nincs, hogy azért, mert nincs jobb. Egyedül életképtelen? Ez az ember egy nagy nulla, ha a barátnője mellett ismerkedik. Másrészt meg az is benne van a pakliban, hogy totál félreértetted, és a világon semmit nem akar tőled.
2023. júl. 21. 13:25
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

5

Ő választotta, valszóníűleg ő is ilyen.

Csak megdugni akar, és ő előre szólz, hogy van csaja. Reklamáció innentől kezdve nincs.

6

Ez egyáltalán nem igaz

A debil barátnő mellé te is beillesz a sorba. Most komolyan, nincs elég szabad pasi, hogy ilyen hamrbivel akarsz kezdeni? Veled is ugyanezt csinálná.

2023. júl. 21. 13:25
 15/41 anonim ***** válasza:
94%

Remélem elhagyja a csajt melletted köt ki és veled is ugyanezt elfogja játszani.

Nagyon durva ahogy beszélsz a lányról állítsál mar magadon. Azért mert a párja faszába akarsz ülni nem kéne róla így beszélned.

Amúgy meg mégiscsak jobb ha még vele van és nem veled.

Azért beszélt róla hogy tudd hogy van. Max egy ürítésre oké leszel neki de nem fogja otthagyni érted.

2023. júl. 21. 13:26
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
SZERINTED ez az igazság, mert a pasijára fáj a fogad, rólad viszont a megnyilvánulásaid alapján egyértelműen lerí, hogy egy végtelenül rosszindulatú, gonosz nő vagy. A csávó sem jobb ám egy fokkal sem, ha a nő háta mögött félrekacsingat, plusz róla is sokat elárul, hogy mindazok ellenére is h állítólag milyen életképtelen a csaj, vele van. Zsák a foltját.
2023. júl. 21. 13:29
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ne vedd komolyan, pasizz nyugodtan mellette.

Nagyon jónak kell lenned hogy lecserélje a barinőjét rád.

Úgy értem szórakoztatónak, csábítónak. Mondjuk nekem ehhez nem volna kedvem, a férfi igenis udvaroljon, nehogymár én szórakoztassam. Majd akkor ha szabad lesz. Esetleg!

Legyen benned tartás, keress szabad pasit. Tudom, tudom nem te nyomulsz hanem ő nem hagy békén. Sajnos voltam már ilyen szituban el is vette a barinőt a pasi évtizedekkel ezelőtt volt ez. Az akkori énemnek is csak azt tudnám tanácsolni kár hogy nem álltam a sarkamra és nem küdtem el határozottan hogy velem ne szórakozzon a barinő mellett.

2023. júl. 21. 13:30
 18/41 A kérdező kommentje:
mindenki nős, hol vannak szingli pasik? Nekem még olyanhoz nem volt szerencsém. Létezik ez a faj egyáltalán?
2023. júl. 21. 13:30
 19/41 anonim ***** válasza:
16%

“Nagyon durva ahogy beszélsz a lányról állítsál mar magadon”:

Magáról beszél, csak átvetíti másra a Chadvadász kérdező

2023. júl. 21. 13:44
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szerencséd szingli pasihoz? Tehát eddig mindig csak szerető voltál? Én a helyedben pszichológushoz fordulnék, veled lehet gond, ha nem választanak az egyedülálló férfiak.
2023. júl. 21. 13:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!