Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egészségesen hozzáállni az ismerkedéshez ha nagyon vágyom arra, hogy valaki szeressen? Kifejtem.
Elég fiatal vagyok (23) és eddig különösebben nem foglalkoztatott a párkapcsolat gondolata. Pontosabban szerettem volna (tini koromtól kezdve), de egyrészt nem úgy alakult, másrészt elégedett voltam az életemmel szóval soha nem éltem meg olyan hatalmas hiányként és bár szerettem volna szerelmes lenni (voltam, de az viszonzatlan volt), közben szerettem a szabadságot.
Az utóbbi pár hónapban érzem azt viszont úgy igazán, hogy vágynék már egy társra, valakire akivel tényleg passzolunk minden téren.
Volt nem rég egy "kalandom" vagy nem is tudom, hogyan nevezzem, egy srác akivel többször törtentek köztünk dolgok, de sose randiztunk, eleinte nem is akartam tőle semmit, nem éreztem iránta semmit, nem is ismerem eléggé, viszont a kémia köztünk őrületesen jó volt.
Szóval egyrészről itt volt ő, akivel kb. azt éreztem, hogy megszűnik a külvilág, figyelmes volt, minden nagyon jó volt, nagyon egymásra voltunk indulva, másrészről meg itt volt/van bennem az a vágy, hogy valaki igazán szeressen.
Ő is tett rá célzást, hogy vágyik erre, de az is egyértelmű volt, hogy köztünk hosszabb távon nem lesz semmi (több oka is van, nem mennék bele, ő is mondta, én is tudtam).
A vége fele talán el is kezdtünk érezni valamit egymás iránt vagy éreztük, hogy nem lenne nehéz többet érezni, de mivel tudtuk, hogy lehetetlen (szingli amúgy) így lezártuk.
Én meg közben rájöttem, hogy az agyam elkezdte picit összemosni a dolgokat, vágyom a szerelemre és itt volt ő akire ezt az agyam ki tudta vetíteni.
Ebből kiindulva merült fel bennem, hogy hogyan ismerkedjek úgy egészségesen és nem kétségbeesetten (az MÉG nem vagyok), hogy nagyon vágyom valaki szeretetére? Mert az előbb említett kalandot is ezért nehéz elfelejtenem (azon kívül, hogy jó volt és sose tudom meg mi lett volna ha).
Hiszen így nehéz nem hamar elkezdeni kötődni, ha valaki megtetszik fejben már elkezdem akaratlanul is tovább gondolni a sztorit, beleélem magam aztán jön a koppanás, hogy a realitás más. És így már sokkal nehezebb tovább lépni és tiszta fejjel gondolkozni. És nem feltétlen egészséges.
Hogyan lehet az ismerkedést egészségesen kezelni, nem belelátni többet, nem álmodozni ha köznen nagyon vágyom már arra, hogy valaki szerelemmel szeressen és vica versa?
Vágysz rá mindennél jobban.
És úgy néz ki, hogy a te életedből már csak ez hiányzik ahhoz , hogy számodra tökéletes legyen.
De ezaz 1 dolog nem akar összejönni.
És zavar, hogy másoknak ez megvan, talán kissé irigy is vagy, de nő vagy így valamivel gyorsabban fog menni az ismerkedés.
De alapból azt azért hozzátenném, hogy a nyár leginkább Július - Augusztus és általában a karácson + újév ez rosszabb szokott lenni azoknak akiknek nincs társuk.
Szerintem ezek a legrosszabb hónapok hetek az évben.
Ne agyalj ennyit már egy párkapcsolat indulásánál,ugyanis
soha nem tudhatod hogyan fog végződni.Ennyi lenne amit át
adnék neked 45 év után. :-)
"az agyam automatikusan elkezd álmodozni arról, hogy milyen lenne ha.."
Kezdj ismerkedni, találkozni azzal, aki tetszik, és ha idővel hozza azt az érzést, amiről te álmodozol, amiben jól érzed magad, akkor már meg is van a párod. Nem azonnal, hanem idővel jön majd az az érzés, amit ő okoz, és nem az álmodozás. Türelem kell, megismerni egymást, bizalom, tisztelet és sok kellemesen együtt töltött idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!