Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak valakit, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak valakit, akinek nem vagyok túl jó? Vannak még egészséges önbizalommal rendelkező férfiak manapság?

Figyelt kérdés

Párszor megkaptam, hogy túl jó vagyok, nem tudják mit akar tőlük egy "ilyen" lány. Nem nagyképűségből, de tényleg jól nézek ki, van egy vállalkozásom is, kedves vagyok mindenkivel, nem beszélek csúnyán.

Hol ismerkedhetnék? 25/N

2021. febr. 26. 20:04
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
87%
Szerintem nyugodtan vàlassz a sajàt kategóriàdból,ismeretségi körödből.
2021. febr. 26. 20:04
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem azért, de ez tipikus lekoptatós duma, pont azért, mert nem vagy jó.
2021. febr. 26. 20:07
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Ha ez mind igaz akkor egy kizáró ok maradt a férfiak szemében:

A r.b@ncokat nem veszik komolyan a férfiak mint lehetséges társat, és lerázzák ha úgy alakulna.

Nem állíthatom, de más lehetőség nagyon nem maradt a kérdés alapján

2021. febr. 26. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Vagy esetleg csak egy nagyon szűk vonzó férfi rétegre hajtasz, és aztán csodálkozol hogy ök meg nem terveznek nővel hosszútávra, de a kérdés alapján nem
2021. febr. 26. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Rengeted nagyon szép nő van.

Hidd el, nem az a gond, hogy túl jó vagy :)

2021. febr. 26. 20:25
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
A "vállalkozás" a pillázást jelenti bérelt ággyal?
2021. febr. 26. 20:33
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Nekem jó lennél habár kérdés , hogy én jó lennék -e neked😅
2021. febr. 26. 20:37
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Pont hogy nem vagy számukra jó nő. Lekoptattak
2021. febr. 26. 21:33
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy más, alacsonyabb társadalmi rétegbe sorolják önmagukat, mint téged. Én sem tudnám hova tenni a dolgot, ha egy jómódú család pénzzel tömött lánya kikezdene velem, egy vidékről felköltözött munkáscsaládból származó sráccal.
2021. febr. 26. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Ez tipikus lekoptató duma én is pont ezt a szöveget megkaptam egy sráctól, aki nagyon de nagyon bejött annak idején. Egyik pasi se olyan idióta, hogy egy olyan nőt dobjon aki nagyon bejön neki. Ebbe mi lenne a logika?
2021. febr. 26. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!