Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak valakit, akinek nem vagyok túl jó? Vannak még egészséges önbizalommal rendelkező férfiak manapság?
Párszor megkaptam, hogy túl jó vagyok, nem tudják mit akar tőlük egy "ilyen" lány. Nem nagyképűségből, de tényleg jól nézek ki, van egy vállalkozásom is, kedves vagyok mindenkivel, nem beszélek csúnyán.
Hol ismerkedhetnék? 25/N
#10, nincs benne logika, de kamaszkorban 3n is leráztam a nagy szerelmemet, mert úgy éreztem égő leszek neki.
Szegények voltunk, táncolni se tudtam, mittomén még mi bajom volt.
Nekem már rég elmúltak ezek a gátlásaim, másnak mrg nem.
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Valószínűleg csak nem akartak megbántani és valóban jól nézhetsz ki, ha ez jutott eszükbe.
Gyanítom, hogy inkább sok voltál nekik vagy úgy érezték, hogy nem elegek számodra.
Aki úgy hivatkozik önmagára, hogy ő túl jó, azt én is inkább hanyagolnám.
Oké, ne legyen az ember totál negatív és önostorozó, de azért egy egészséges önkritika nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!