Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják le a 35 feletti férfiakat (nyilván nem a büdös, fogatlan, elhízott, nettó 150 ezres alakokról beszélek), hogy esélytelen 30 alatti nővel összejönniük?
Pl itt van ez az 1975-ös film (oké, hogy film, de való életben is simán lehet szerintem ilyen). Itt is a lány szép, elegáns, 20 éves, pasi 39 és lazán flörtölni kezdett vele a nő.
https://www.youtube.com/watch?v=BPR_-4bpifY&list=PLeu-2zmaFf..
35 vagyok, a barátnőm egy gyönyörű 19 éves lány. Az elmúlt egy évben 14 lánnyal voltam együtt, korban: 19, 16, 24, 17, 20, 18, 21, 23, és néhánynak nem tudom pontosan, de 20-25 között.
Egy sikeres férfinak 30 felett indul az élet.
Egy sikeres, vagy inkabb értelmes fefi 30 fölött már nem dugópajtikat keres, hanem életre szolo társat, akivel csaladot tervezhet
Ne a netből indulj ki.
A neten ha 30ig nincs társad selejt vagy
Ha elmúltál 30 egy vén sz...ar
,,Ne a netből indulj ki.
A neten ha 30ig nincs társad selejt vagy
Ha elmúltál 30 egy vén sz...ar"
?
De ezt ki hiszi el, ha nem igaz
A valóság, és a GYK-n kapott válasznak titulált irományok, nem feltétlenül fedik a valóságot.
Egyre több 30, sőt 25 alatti lány/nő van, aki érdeklődik a 35-40+ korosztály iránt. Túlnyomó részüket csupán a kíváncsiság hajtja, hogy milyen lehet egy 10-15, vagy akár 20 évvel idősebb pasival. Ezért belemennek egy éjszakás kalandokba. Viszont vannak akik hosszú távú kapcsolatot szeretnénk, és némelyiküknek össze is jön.
Konkrétan ismerek ilyet. Bár mivel ismerem a férfit szinte 100%, hogy a pénz a domináns a kapcsolatukban, vagyis az volt a kezdeti vonzalom elindítója, de működik köztük a kapcsolat, már 7 éve. A csaj 28, a pasi 52 éves.
A 8-as válaszolóval értek egyet. Sok 20-as évei közepén járó nő szeretné kipróbálni, hogy milyenek az érettebb férfiak és éppen az a réteg, aki lazán tudna a saját korosztályából is partnert találni. A legtöbben nem házasodni készülnek, csak kalandot keresnek. Aztán van, hogy a kaland kaland marad és olyan is (bár tény, hogy ritkább), hogy hosszú távú kapcsolat lesz belőle. És még csak az sem feltétlenül igaz, hogy az ilyen nők aranyásók lennének.
A saját tapasztalatom az, hogy leginkább azok a fiatal nők ítélik el, a 35 feletti férfiak közeledését illetve az ilyen korkülönbségeket, akiknek ez nem a saját választása, hanem kényszerpálya, mert valamiért a saját korosztályuk figyelmen kívül hagyja őket. De erről sem az idősebb, sem a fiatalabb férfiak nem tehetnek, hiába rájuk haragszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!