Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják le a 35 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják le a 35 feletti férfiakat (nyilván nem a büdös, fogatlan, elhízott, nettó 150 ezres alakokról beszélek), hogy esélytelen 30 alatti nővel összejönniük?

Figyelt kérdés

Pl itt van ez az 1975-ös film (oké, hogy film, de való életben is simán lehet szerintem ilyen). Itt is a lány szép, elegáns, 20 éves, pasi 39 és lazán flörtölni kezdett vele a nő.

https://www.youtube.com/watch?v=BPR_-4bpifY&list=PLeu-2zmaFf..

2023. júl. 13. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Mer' vicces a trollnak, illetve erre majd reagál a kérdező és az még viccesebb.
2023. júl. 13. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy hülyeseg. Egy 29 éves is 30 alatti, az meg korban tökéletesen megfelelel. De még egy 25 is belefér, a 20 az viszont mar ténylek sok. Nekem voltak ennyivel idősebb pasijaim, de akkor is bennem volt a gondolat, hogy biologiailag az apám is lehetne. Na meg az hogy a 30as eveiben minden szép es jó, de aztan mikor én leszek 35 akkor ő 50? Na neem!
2023. júl. 13. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

35 vagyok, a barátnőm egy gyönyörű 19 éves lány. Az elmúlt egy évben 14 lánnyal voltam együtt, korban: 19, 16, 24, 17, 20, 18, 21, 23, és néhánynak nem tudom pontosan, de 20-25 között.

Egy sikeres férfinak 30 felett indul az élet.

2023. júl. 13. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy sikeres, vagy inkabb értelmes fefi 30 fölött már nem dugópajtikat keres, hanem életre szolo társat, akivel csaladot tervezhet

2023. júl. 13. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
jolvan na, nézegesd csak a youtube videókat😅
2023. júl. 13. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne a netből indulj ki.

A neten ha 30ig nincs társad selejt vagy

Ha elmúltál 30 egy vén sz...ar

2023. júl. 13. 22:32
 7/12 A kérdező kommentje:

,,Ne a netből indulj ki.

A neten ha 30ig nincs társad selejt vagy

Ha elmúltál 30 egy vén sz...ar"

?

De ezt ki hiszi el, ha nem igaz

2023. júl. 14. 00:39
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

A valóság, és a GYK-n kapott válasznak titulált irományok, nem feltétlenül fedik a valóságot.

Egyre több 30, sőt 25 alatti lány/nő van, aki érdeklődik a 35-40+ korosztály iránt. Túlnyomó részüket csupán a kíváncsiság hajtja, hogy milyen lehet egy 10-15, vagy akár 20 évvel idősebb pasival. Ezért belemennek egy éjszakás kalandokba. Viszont vannak akik hosszú távú kapcsolatot szeretnénk, és némelyiküknek össze is jön.

Konkrétan ismerek ilyet. Bár mivel ismerem a férfit szinte 100%, hogy a pénz a domináns a kapcsolatukban, vagyis az volt a kezdeti vonzalom elindítója, de működik köztük a kapcsolat, már 7 éve. A csaj 28, a pasi 52 éves.

2023. júl. 14. 03:45
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

A 8-as válaszolóval értek egyet. Sok 20-as évei közepén járó nő szeretné kipróbálni, hogy milyenek az érettebb férfiak és éppen az a réteg, aki lazán tudna a saját korosztályából is partnert találni. A legtöbben nem házasodni készülnek, csak kalandot keresnek. Aztán van, hogy a kaland kaland marad és olyan is (bár tény, hogy ritkább), hogy hosszú távú kapcsolat lesz belőle. És még csak az sem feltétlenül igaz, hogy az ilyen nők aranyásók lennének.

A saját tapasztalatom az, hogy leginkább azok a fiatal nők ítélik el, a 35 feletti férfiak közeledését illetve az ilyen korkülönbségeket, akiknek ez nem a saját választása, hanem kényszerpálya, mert valamiért a saját korosztályuk figyelmen kívül hagyja őket. De erről sem az idősebb, sem a fiatalabb férfiak nem tehetnek, hiába rájuk haragszik.

2023. júl. 14. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
35 feletti fèrfi max. 50 felett fog kelleni, de még ez sem biztos.
2023. júl. 14. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!