Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sellolany kérdése:
Akinek szép, vagy legalább normális fogsora van, nem
háborodik fel azon, ha egy fogatlan, ápolatlan szájú
ember kezd neki udvarolni?
Figyelt kérdés
Minden fogam megvan, mind fehér, ép. Számomra felháborító, ha egy olyan férfi próbálkozik, akinek rohadó fogai vannak, egy-kèt nagyobb szünettel fogsoràban. Ezek a férfiak nem mérik fel, hogy nem szinten vagyunk?!
Aki nem kezelteti magát, és valóban rohad a foga, azzal az emberrel nem hiszem, hogy ez a legnagyobb probléma. A szünet még éppen lehet szexepil is, vannak modellek, akik bátran mosolyognak így is. A rohadó fogsor, ami kezelhető, az viszont egy ténylegesen igénytelen embert formáz a szememben. Az meg, hogy kivel vagy egy szinten, elég sok mindentől függ. Gondolom nem állnál szóba egy olyannal sem, aki úgy néz ki mint Ryan Raynolds, de közben az anyjával lakik 45 évesen és nem hajlandó elmenni dolgozni. Próbálkozni mindegyiknek szabad, az, hogy te kinek mondasz igent egy randira, már a saját döntésed. Őszintén szólva bocsánat ezért, de a mai korombeli srácok nyuszik, nem mernek kezdeményezni, mert annyira az online világban élnek, hogy azt sem tudják mivel szólítsanak le az utcán. Ha valakinek ilyen fogsorral is van magabiztossága odamenni egy jó nőhöz, azt én inkább becsülöm, és nem megalázva küldöm el.
2023. ápr. 20. 01:48
2/20 anonim válasza:
Gondolom voltak már ennèl felháborìtóbb dolgok is az èletedben ìgy 40 èvesen. Küldd el a francba az ilyeneket, mást nem tudsz tenni.
2023. ápr. 20. 02:02
3/20 anonim válasza:
bárkivel is hoz össze a sors, biztos, hogy lesz olyan testrész, aminek az állapotát tekintve nem vagytok egy szinten.
2023. ápr. 20. 02:41
4/20 anonim válasza:
De igen, de általában az ilyen emberek ész nélkül próbálkoznak mindenkinél. nincsenek képben az élettel.
2023. ápr. 20. 02:48
5/20 anonim válasza:
Kedves 40 éves "Sellőlány"!:)))
Sajnálattal tájékoztatlak: elmúltak azok a csodás húszas éveid, amikor átlagnőként is olyan rohadtul nagy valakinek számítottál, hogy a tökéletesnél kevesebbel sose kellett beérned.
Annyiban azért át tudom érezni a problémádat, hogy hibátlan, szabályos fogsorú férfiként engem is irritállnak a szanaszét álló kapafogakkal világszépe hercegnőt játszó pitsák.
2023. ápr. 20. 04:21
6/20 anonim válasza:
Kerdezonek igaza van. A hianyos/rothsdo fogsorut meg baratsagra sem erdemes elfogadni!
2023. ápr. 20. 05:34
7/20 anonim válasza:
Én is egyetértek a kérdezővel, aki nem a szintem azzal nem fogok ismerkedni. Nekem az is fura lenne, hogy én minden este fogselymezek a partnerem pedig nem, pedig ez hol van a rohadó fogsor problémától.
2023. ápr. 20. 06:17
8/20 anonim válasza:
A rendezetlen fogsor nálam nem kizáró ok, mert nekem is van egy rés a fogaim között, amit sajnos nem lehet korrigálni (igen, vannak esetek, mikor nem lehet fogszabályzót feltetetni és nem anyagi korlát miatt). Aki viszont nem mos legalább napi 2x fogat és sárga, fogköves, lyukasak a fogai, vagy büdös a szája, az nálam sem jöhet szóba.
2023. ápr. 20. 07:22
9/20 anonim válasza:
Amúgy meg az megint más téma, hogy mit értünk “szint” alatt, mert lehet nekem van rés a fogaim között és nem olyan szép a fogsorom, mint neked, de ha te meg dagadt vagy és csúnya, akkor cseszheted a szép fogsorodat, nem fogsz attól jó nőnek számítani. De ha csak az ápoltságra értjük a szintet, akkor persze ne add lejjebb.
2023. ápr. 20. 07:23
10/20 anonim válasza:
Ez fogsortól független.
Én azt sem ertem pl hogy 40 es görödinnyepocakos ŐSZ taták minek mennek rá egy friss üde, esetekben 20 éves nőre?
Mintha önmagukat nem néznék a férfiak.
Ugyanez vonatkozik az összeaszott vidéki fogatlan munkásokra is.
Meg az igénytelenekre is akiknek vattaszerű fülszőre van meg még az orrából is kilóg..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!