Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek szép, vagy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sellolany kérdése:

Akinek szép, vagy legalább normális fogsora van, nem háborodik fel azon, ha egy fogatlan, ápolatlan szájú ember kezd neki udvarolni?

Figyelt kérdés

Minden fogam megvan, mind fehér, ép. Számomra felháborító, ha egy olyan férfi próbálkozik, akinek rohadó fogai vannak, egy-kèt nagyobb szünettel fogsoràban. Ezek a férfiak nem mérik fel, hogy nem szinten vagyunk?!

40N

2023. ápr. 20. 01:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

10-es: mert miért ne? Honnét tudod te kinek mi jön be?

Képzeld nekem is van egy ismerősöm fiatal csaj, 20 éves és nem is néz ki rosszul mégis egy 40+-os nem ősz, de tök kopasz fazonnal házasodott össze, mér gyerekül is van.

Van egy haverom aki majdnem 40 éves, rosszak a fogai, csaóró a szüleivel él, mégis folyton lógnak rajta a nők.

Az élet nem fekete-fehér nem tudhatod, hogy ki mit keres a másikban. És igen, testi hibái szinte mindenkinek vannak.

A fogakat rendbetenni pedig nem is olcsó mulatság, raádsául nem biztos, hogy olyan nagyon rendbehozhatók. Nekem is szarok a fogaim, több 100 ezret költöttem rájuk, mégsem lett jobb semmivel sem a helyzet. Egyet megcsináltatok kettő tönkremegy. Sajnos ez genetika. Nyilván nem hagyom az, hogy rohadjanak ,folyamatosan ápolom őket, de semmit nem jelent. Valaki soha életében nem most fogat, dohányzik mégis jók a fogai (ismerek ilyet) van aki pedig folyamatosan fogorvoshoz jár, rendszeres fogat most, -polja, vigyáz a fogaira, azok mégis tönkre mennek.

90%-ban (mint szinte minden) a genetikán múlik.

2023. ápr. 20. 09:09
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Az a tippem, hogy a felháborodás gyökere ott kapaszkodik, hogy a vágyott szintet megugró potenciális érdeklődő viszont nincs a láthatáron.

Ha sorba állna pár megfelelő minőségű hímpéldány nálad, akkor nem lenne sértés, ha a sor végén kullogna egy-két alkalmatlan ajánlkozó.

Így viszont érthető módon kínos. Szar ügy.

2023. ápr. 20. 10:17
 13/20 anonim ***** válasza:
A fogak önmagában kevés ha bem vagy szép jó testű.
2023. ápr. 20. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Miért ne? Mert nem kért nem kívánt zaklatás!ne nyomuljanak maradjanak nyugton az asszony mellett a parasztok
2023. ápr. 20. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
kérdező, és a belső értékek…
2023. ápr. 21. 10:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem zavar, ha olyan férfi "udvarol" nekem, aki igénytelen magára, ha én veszem arra a fáradságot, hogy ápoljam a külsőm. Tudom, hogy felfelé választanak meg sokszor minden nőre rámozdulnak, de akkor is van egy olyan felhangja, mintha egy szinten lennénk, vagy ha elhinné, hogy van esélye vagy jogosan "tart rám igényt". (és nem, mielőtt belém kötne bárki, itt tényleg csak az igénytelenségről beszélek, az nem háborít fel, ha csak szimplán genetikailag csúnya / nem tetszik az illető, aki próbálkozik, ha igényes, max. nem jövök vele össze).
2023. ápr. 21. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

A fèrfiak nem tudják belőni a saját szintjüket, sajnos.

Ráadásul minèl öregebbek ès csúfabbak, annál nagyobb lesz az önbizalmuk.

2023. ápr. 21. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
17. A penzuk lesz tobb vagy az eszuk megy el . :_D
2023. ápr. 21. 17:14
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Legjobb pèlda a fèrfihang a fb-on. Annyi csúnya,öreg(nek tünő?) megkeseredett fèrfit èn még sehol sem láttam.
2023. ápr. 21. 17:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel egyáltalán nem is figyelt a fogsorodra, feltételezem, hogy ha neki a sajátja mindegy akkor a másé is.
2023. ápr. 27. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!