Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő még egyáltalán (most ne a fogatlan 80 éves nénit írjátok, vagy a kisebbségi 100 kilós Marit) akinek nincs tucat udvarlója és tud várni 1.5 hetet egy pasira?
Ugy is távkapcs lett volna ha jol vettem ki.
Ilyenre en sem várnék.
Újabb demonstráció arra, hogy egy embernek van egy darab rossz tapasztalata egy másik emberrel és akkor ezt egy egész embercsoportra ráhúzza.
Képzeld, van bőven.
És ezt te is tudod, csak most beletiportak az egódba és szidni akarod kicsit a csúnyagonosz nőket.
ez egyetlen eset, ebbol ne vonj le semmilyen kovetkeztetest. valoszinuleg amugy se voltal ra akkora nagy hatassal es a 4 napos eltunesed se segitett ezen. gondolom, kozben elekzdett ismerkedni valakivel, aki jobban bejott neki, ennyi.
kicsivel atlag felettinek tartom magam, es valoban, jutna sok pasi, de milyenek.. azzal sokra nem megyek onmgaban, ha nyomul 5 olyan, aki se kulsore, se belsore nem uti meg a szintet. tehat ritkan van olyan, aki tenyleg erdekel, es ertelemszeruen arra kepes lennek ‘varni’. gondolom, ennek a csajnak alacsonyabban vannak az igenyei VAGY az ‘uj’ pasiban talalta meg azt a kulonlegeset, aki ot tenyleg erdekli.
ha atlag lany volt es ‘ezreket latsz belole a balcsin’ akkor miert nem keresel egy masik ilyen atlag lany, ugyis annyi van beloluk..?
Teljesen mindegy mit írunk, de a kis fejedben már úgyis eldöntötted, hogy minden nő ilyen????
Mit döntöttem el? Ha így lenne, fel sem tenném a kérdést. Most én nem 3-4 hónapot mondtam, csak 2 hetet, hogy annyit várhatott volna.
ha atlag lany volt es ‘ezreket latsz belole a balcsin’ akkor miert nem keresel egy masik ilyen atlag lany, ugyis annyi van beloluk..?
Mert azt látom és tapasztalom, hogy az átlag lányoknak is egekben van a mércéjük a pasik iránt. Mármint, hogy az a pasi mindenből több és jobb legyen, mint ő nőből (végzesség, családi háttér, külső).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!