Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő még egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő még egyáltalán (most ne a fogatlan 80 éves nénit írjátok, vagy a kisebbségi 100 kilós Marit) akinek nincs tucat udvarlója és tud várni 1.5 hetet egy pasira?

Figyelt kérdés
Tehát akinek nem kell azonnal egy pasi, nem viszket neki lent, hogy várni sem tud. Pár hete ismerkedtek egy nővel, 25 éves, ő írt rám facebookon (régi ismerős), hogy rég látott stb, hogy vagyok. Küldtünk képeket, beszéltünk minden nap órákat, de én csak másfél hét múlva mentem volna haza, ahol lakom (ő is abban a városban él), mert minősítésen voltam a fővárosban, ahol delegáltak bírálják a munkám, hogy szakmailag feljebb (és fizetésileg is) léphessek. Emiatt, illet a szükséges eszközök miatt egyik közeli rokonomhoz mentem fel másfél hétre. Tehát beszéltünk minden nap, de a minősítésem előtti 4 napban semmit, mert szakadtam össze a teher miatt, annyi mindent kellett tennem. Közben a vizsgám előtti napnál láttam, hogy már valami másik férfival ment valahová. Ráírtam, mondta h nem bírt várni rám, és közben 2 másik helyes pasi is írt neki (és úgy, hogy sima átlag lány, ezreket látsz belőle nyaranta pl a Balcsin) és az egyikkel összejött. Sorry, neki igényei vannak és van rá kereslet, valahogy így fejezte ki. Ugye egy átlag pasi örülhet ha évente 1 nő (elfogadható) úgy néz rá, mint férfira, ellenben azt látom, hogy bármelyik tucatlányra 5+ pasi akad rá párhuzamosan. Pedig nincs ekkora férfitöbblet még Magyarországon. Szóval nehezen érthető.
2021. febr. 23. 18:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Sokan tudnak várni, még az átlag feketti külsejű nők is.

Most épp egy ilyet fogtál ki. Nem kell miatta általánosítani.

Jobb hogy így a legelején kiderült milyen... Fogd fel így.

2021. febr. 23. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Még szerencse, hogy egy felnőtt, tőled teljesen független kvázi idegen nőnek nem kell elszámolnia feléd az idejével és döntéseivel. Van ilyen, hogy nem jön össze, valszeg annyira nem érdekelted mégsem, mert simán lecserélt. Rinyálás és a nők szidása helyett inkább viselnéd ezt emelt fővel és lépnél csendben tovább.
2021. febr. 23. 18:24
 13/28 A kérdező kommentje:

Most épp egy ilyet fogtál ki

Sajnos, mert nehezen csajozok, így megint várhatok vagy 2 évet mire ilyen alkalmam lesz nekem tetsző (attól hogy átlag, nekem bejött) nővel ismerkedni.

2021. febr. 23. 18:27
 14/28 anonim ***** válasza:
92%

‘Mert azt látom és tapasztalom, hogy az átlag lányoknak is egekben van a mércéjük a pasik iránt. Mármint, hogy az a pasi mindenből több és jobb legyen, mint ő nőből (végzesség, családi háttér, külső)‘

aha, szoval egy no kikosarazott es akkor egybol EGEKBEN VAN A MERCEJE. meg veletlenul sem te ertekeled tul magad es hiszed azt, hogy nalad jobb partit nem talahat.

amugy magadnak mondasz ellent, te irdod, hogy tobb helyes pasi is fuzte a csajt. akkor valoszinuleg nincs egekben a merceje es meg az is lehet, hogy nem atlag ‘ezret latok belole’ lany, hanem jobb.

de az osszes csajozasban sikertelen balfek ezzel jon, miutan nem kell egy adott csajnak, hogy amugy a csaj nem is olyan jo no es irrealisak az elvarsai. nektek ezeket tanitjak valahol, h szorol szora ugyanazt mantrazzatok? nagyon szanalmas mar.

2021. febr. 23. 18:29
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

‘Sajnos, mert nehezen csajozok, így megint várhatok vagy 2 évet mire ilyen alkalmam lesz nekem tetsző (attól hogy átlag, nekem bejött) nővel ismerkedni.’

mondjuk ha ezek az ezrevel szaladgalo atlaglanyok csak 2 evente szolnak hozzad, akkor lehet nem artana elgondolkodni, hogy veled van a baj, es nem a csajok mercejevel. mert persze MINDEN atlag nonek magasan van a merce, ugye? veletlenul sem az a helyzet, hogy te nem utod meg a minimumot sem?

2021. febr. 23. 18:32
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
ja es vegezetul meg annyi, hogy megis TE vagy egyedul es nem a csaj, tehat valoszinu akkor megsem annyira irrealisak az elvarasai, ha maris talalt maganak pasit.
2021. febr. 23. 18:37
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
És azért, mert te nehezen csajozol a nőnek veled lett volna kötelessége összejönni??? Te hol élsz? Biztos a gonosz nőkkel van a baj, amiért veled 2 évente áll csak szóba egy is. Inkább gondolkozzál el. Vagy ne, de akkor ne itt rinyáljál, hogy nincs senkid és az "átlag" nők is letojják a fejed brühühü. Szánalmas egy pali vagy.
2021. febr. 23. 18:41
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
De miért kellett volna rád várni? Nem is jártatok, csak dumáltatok. :D Ezt maximum randizásnak vagy kavarásnak lehet hívni. Semmilyen elvárásod nem lehet felé és kérdőre sem vonhatod, hogy miért jött össze mással. :D
2021. febr. 23. 19:48
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy azt, hogy 4 napig felé sem ugattál, azt lekommunikáltad előtte, vagy csak eltűntél, aztán vártad, hogy ugorjon a nyakadba, ahogy épp van rá időd? Mert ha már beszélgetős viszonyban vagytok, 4 nap eltűnés nekem túl sok lenne "megbeszélés" nélkül. 1,5 hetet sztem a többségünk simán várna egy férfira találkozásra.
2021. febr. 23. 20:04
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Na nezzuk ...

Napokig napi tobb orat beszelgettetek majd egyszercsak 4 napig feloled semmi reakcio mem volt.

Azert ha erdekel a csaj akkor minden nap szansz idot arra h legalabb 20 percet beszeljetek.

Nem ez tortent es te nem jelentkeztel. A no jogosan gondolta h nem vagy ra kivancsi es igy keresett olyat aki kepes tartani a kapcsolatott vele.

Tanulas: ha erdekel valaki de nem tudsz talakozni vele akkor is tartsd fent az erdeklodest !!! Ne tunj el.

2021. febr. 23. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!