Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő még egyáltalán (most ne a fogatlan 80 éves nénit írjátok, vagy a kisebbségi 100 kilós Marit) akinek nincs tucat udvarlója és tud várni 1.5 hetet egy pasira?
Figyelt kérdés
Tehát akinek nem kell azonnal egy pasi, nem viszket neki lent, hogy várni sem tud. Pár hete ismerkedtek egy nővel, 25 éves, ő írt rám facebookon (régi ismerős), hogy rég látott stb, hogy vagyok. Küldtünk képeket, beszéltünk minden nap órákat, de én csak másfél hét múlva mentem volna haza, ahol lakom (ő is abban a városban él), mert minősítésen voltam a fővárosban, ahol delegáltak bírálják a munkám, hogy szakmailag feljebb (és fizetésileg is) léphessek. Emiatt, illet a szükséges eszközök miatt egyik közeli rokonomhoz mentem fel másfél hétre. Tehát beszéltünk minden nap, de a minősítésem előtti 4 napban semmit, mert szakadtam össze a teher miatt, annyi mindent kellett tennem. Közben a vizsgám előtti napnál láttam, hogy már valami másik férfival ment valahová. Ráírtam, mondta h nem bírt várni rám, és közben 2 másik helyes pasi is írt neki (és úgy, hogy sima átlag lány, ezreket látsz belőle nyaranta pl a Balcsin) és az egyikkel összejött. Sorry, neki igényei vannak és van rá kereslet, valahogy így fejezte ki. Ugye egy átlag pasi örülhet ha évente 1 nő (elfogadható) úgy néz rá, mint férfira, ellenben azt látom, hogy bármelyik tucatlányra 5+ pasi akad rá párhuzamosan. Pedig nincs ekkora férfitöbblet még Magyarországon. Szóval nehezen érthető.2021. febr. 23. 18:05
21/28 anonim válasza:
Ah, mindig az volt az álmom, hogy egy férfi azt mondja nekem: "Átlag vagy, de nekem bejössz. Különben is két évet kéne várnom a következő pinára."
22/28 anonim válasza:
Keves voltàl neki. Nem voltál elég jó elèg fontos. Mit nem lehet ezen èrteni. Te is csak egy átlagos pasi vagy neki akiből ezreket làt a balcsin. Sőt, talàlt is 2 ilyet a lakhelyén.
23/28 anonim válasza:
mar csak a kommentek miatt is megeri nezegetni az ilyen gyoker kerdeseket:Ddddd
24/28 anonim válasza:
Eleve nem értem, hogy egy szinte vadidegen felé mégis milyen "kötelezettségei" lennének?
Pár hete beszélgettek neten... És?
Kicsit többet látsz bele ebbe, mint kéne.
25/28 anonim válasza:
Van még olyan ember, aki egy eszméletlenül ritka élethelyzet után nem hiszo, hogy az az általános?
26/28 anonim válasza:
Én személy szerint bármennyit várok, mivel így is több lesz mint a semmi. Bár engem nem tart vissza az agymosottság, szóval egyszerre több emberrel is összejövök ha arról van szó.
27/28 anonim válasza:
Én is kiakadnék ha valaki akivel ismerkedek lelép és 4 napig egy sziàra sincs ideje... ez is elég kamu , amire akarja van ideje, reggel kávé közbe pár sor vagy éppen a buszon ülve stb.. talál az ember időt Ha valaki tényleg fontos.
28/28 anonim válasza:
13 hónapja várok hogy újra lássam a páromat. Már csak 4 hónap van hátra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!