Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Életkorral, vagy trendekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életkorral, vagy trendekkel változik az ízlés?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam vékony, olyan átlagos testalkatom volt általánosban meg gimi elején. A legtöbb osztálytársam nagyon vékony volt, és én voltam nekik a dagadt. Pedig visszanézve a képeket, nem voltam az, csak normál alkatú. Akkor azt érzékeltem, hogy minden fiú a nagyon vékony lányokra bukik, csak az tetszik az összesnek. A nagyon vékony alatt a 170 cm 40-45 kilót értem. Gimi közepén híztam, akkor mondjuk olyan 10-15 kg feleslegem volt, gimi végére leadtam. Volt két párkapcsolatom, de ők se mondták soha, hogy nekik a husisak jönnek be. Mondták, hogy szép vagyok, de azt gondoltam, hogy csak kedvesek akarnak lenni.

22 éves voltam, amikor összejöttem egy olyan sráccal, aki mondta, hogy ő nem szereti a vékony nőket, neki a nőiesen telt tetszik. Utána már másoktól is hallottam ezt.

Ezt azért tapasztalom, mert a felnőtt férfiak már nem csak vékonyakkal állnak szóba, hanem megtetszik neki a pici husi is, vagy a médiában látnak már nagyobb darab nőket és azért tetszik nekik?

A trend is változott, régen csak a vékony nők voltak a modellek, velük reklámoztak mindent. Ma már husisabb, esetleg egyenesen duci nőkkel is. Elfogadottabb a túlsúly is, a nem vékony nem duci hanem a kettő között az meg főleg.

2023. júl. 13. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam, mint te.

Duci kislányként/kamaszlányként átnéztek rajtam, megvertek, bántottak, körülbelül 16 éves koromig. Akkor is az első barátom idősebb volt, 19 éves.

20+ évesen pedig már abszolút semmilyen atrocitás nem ér, mert 170 centihez 70 kiló vagyok.

Én ezt annak tudtam be, hogy minél idősebbek/érettebbek vagyunk, annál kevésbé számít a külső. Mindenkit a belső értékek érdekelnek, és még így is rohadt nehéz a párkeresés.

Illetve amikor kamasz voltam, akkor tombolt nálunk az "emo" korszak, mind a fiúknál mind a lányoknál az volt az ideál, hogy legyen nagyon vékony, látszódjon a borda, kulcscsont. :D

2023. júl. 13. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is-is, mind a kettő benne van, de az is lehet, hogy szimplán különböző embereknek más az ízlése ugyebár, és a régi ismerőseidnek ugyanúgy a vékony lányok tetszenek most is.

Nekem mondjuk sokat nem változott az ízlésem férfiak terén, bár kimondott ideálom nem is volt, de nem tudok olyanra példát mondani, hogy valami tinikoromban kifejezetten taszított volna, az ma már nem.

3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag női alkat , vagy akin van 10 kg plusz attól még a legtöbb férfi nem undorodik. Inkább a nőkkel szaladt el a ló! És egy hétköznapi férfi 180/90 kgal már kövérnek van mondva! Elvárnàk a 40 éves férfitól is a 1000 kcal diétát és legyenek 60 kilósak mint a 16 éves tini fiúk.
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel 8 milliárdan vagyunk a Földön, így lehetsz 40 vagy 240 kg is, minden alkatra lesz vevő. A lényeg az, hogy magadnak tetssz, jól érezd magad a bőrödben, akár vékonyan, akár teltebben. Lehet szép ez is, az is, mindenkinek más jön be.
2023. júl. 13. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy változik, annó 28 évesen egy 35-45 közötti nő semmilyen szinten nem érdelet, csak a 20-30 közöttiek, most 38 évesen csak a 32-45 közöttiek érdekelnek, valamiért nekem gyerekes az ez alatti korosztály.
2023. júl. 13. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Tiniként ciki felvállalni, ha az embernek nem a divattal megegyező az ízlése. Ebben a korban pedig még kevés az érzelmileg érett egyén. Vannak természetesen, de sajnos sokan többet adnak a helyi nagyarc véleményére, mint a saját, és a kiszemeltjuük érzéseire. De ha abból indulok ki, hogy én általánosban az osztály legducibb lányával jártam, vagy hogy gimiben azt a lányt környékeztem meg, akit mindenki utált, azt kell mondjam, hogy azért nem mindenki olyan, hogy mások véleményét többre tartja az érzéseinél. De sajnos ez tényleg ritkább, és az is igaz, hogy ebben a korban nagyon befolyásolja az embereket a divat. Sőt, nem csak "nagyon", hanem már kóros mértékben. Hadd ne írjak róla esszét, hogy milyen káros hatása van pl. az Instagramon tapasztalt trendeknek a személyiségfejlődésre.

Idősebb korban az ember már jobb esetben kiforrottabb személyiséggel rendelkezik, és nagyobb mértékben képes kiállni magáért. 20 fölött azért már jóval többen merik felvállalni magukat akkor is, ha az ízlésük nem egyezik az aktuális divattal, vagy a helyi menő csávó véleményével.

Meg persze az is igaz, hogy mostanság azért a média (egy része) is próbálja azt kommunikálni, hogy nem csak az ér valakit, akinek zörögnek a csontjai.

2023. júl. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!