Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy lányról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy lányról ilyen mondata alapján?

Figyelt kérdés

Még nem töltötte be a 18-at. Tetszését mutatta több alkalommal, többféleképpen, de nem kezdtem semmit a helyzettel, amikor ez történt.

Fél évvel később a következő történt:

A 3-4 cm-s rövid hajamból növesztettem kb 10-15 cm-es, ami még mindig középrövidnek számít, nem hosszúnak.

Megláttak a barátnőjével. Elkezdtek beszélgetni, de én hallottam.

Barátnője: Növeszti a haját. Szerintem így nem olyan jó.

Ő: Hát ez az. Na látod, sosem tetszett igazán.

Most tényleg a haj alapján mindenre kiterjedően megítélt?

2023. jan. 12. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Ez is elég. Ha valami apró hiba láttán is kuka.
2023. jan. 12. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Tipikus tini.
2023. jan. 12. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Igen, ilyenen múlhat egy kapcsolat. Nálam például szakáll kizáró ok de sosem mondom ezt meg, nem várom el hogy miattam azon filózzon egyáltalán megborotválkozzon e, csak visszautasítom indok nélkül. Te véletlenül meghallottad, tehetsz ellene ha nagyon akarod a csajt.
2023. jan. 12. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Semmi, ennyi alapján nem formálok senkiről véleményt. A frizura nagyban tudja befolyásolni az összképet, nekik meg nem tetszik így, van ilyen. Ne foglalkozz vele, nem akartál semmit attól a lánytól korábban, akkor nem mindegy, hogy mit gondol most rólad?
2023. jan. 12. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
17 éves, mit vársz?^^
2023. jan. 12. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

"sosem tetszett igazán"

Nem a hajad miatt. Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók.

2023. jan. 12. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
18 év körül én olyan alapon is válogattam hogy nem kell aki szemuveges, szakállas, vagy műfoga van, vagy bénán jár (nem vagány laza pasi mozgása van, hanem nyomi), vagy ráncos, vagy nem beszél tisztán, vagy kopaszodik, vagy hypofehérbőrű, vagy szeplős, vagy szörös mellkasú, olt akit azért küldtem el mert megláttam hogy piros bugyi van rajta és kiakadtam:D
2023. jan. 12. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
7 hát ha egy fiú bugyit hord az tényleg durva
2023. jan. 12. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

"Most tényleg a haj alapján mindenre kiterjedően megítélt?"

Igen, XD. Jót nevettem a leírt szituáción. Ő meg a barátnője komikusan viselkedtek. :):) Vagy, hát, legalábbis, amelyikük így visszahátrál, hogy gyorsan úgy próbálja beállítani, hogy sosem tetszettél neki igazán, közben pedig egykor nyilvánvaló volt, hogy de. :):):)

2023. jan. 12. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Most tényleg a haj alapján mindenre kiterjedően megítélt?"

Nem.

A hajadat ítélte meg, hogy az nagyon nem tetszik neki. Hogy alapból sem tetszett neki a külsőd, az már előtte eldőlt.

2023. jan. 13. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!