Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha legjobb baratotok rosszat mond egy lányrol, de ti mast tapasztaltok a lanyrol, akkor is adtok baratotok velemenyere?
Exek szavára soha nem adunk!!
Ettől függetlenül én is jártam úgy, hogy sráccal randiztam, és az exem betalálta a hülyeségeivel (amik nem igazak, itt is volt gruppentől kezdve aztán minden...), és a srác még elhívott egyszer sétálni, hogy "beszélnünk kell", aztán elmondta, hogy miket hallott meg hogy kitől, és hogy neki elment a kedve. Nem is az, hogy elhiszi, de ottmaradna a gondolatai között és inkább nem szivatja magát. Elfogadom, ha őt zavarja... Annyira nagyon úgysem tetszett, csak ismerkedtünk, ebben a fázisban még számít.
Kapcsolatban már nem, ott már mondhat amit akar.
Tényleg a személyiségétől függ, de ha van egy kis esze, akkor utánakérdez másnál is vagy simán ignorálja...
én senkinek se hiszek ilyen ügyben
csak a
saját benyomásaimnak
legalább megtudod,mennyire befolyásolható a fiú(d)
Senkinek sem hiszek semmit, sem ebben a témában sem másban.
Az élet már ezerszer bizonyította hogy abban higyjek amit látok és amit én megtapasztalok. Én tudom mi a jó nekem, amit más lát lehet neki teljesen normális, nekem viszont visszataszító és zavaró. Még a legjobb barátom véleményét sem veszem készpénznek soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!