Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Igazából azért kérdezem, mert őszintén szólva nem értem ezt a csajt.

Havonta egyszer más barátja van, de mindig Facebookon úgy adja elő mintha megtalálta volna az igazit. Tehát a képek alatt mindig "egyetlenem, boldogságom, örökké" stb stb de én már ilyenkor csak nevetek, mert tudom hogy 1 hónap maximum.

És akkor mindennap vagy szerelmes idézetek, vagy lelki "okosságokat" oszt meg.

A csaj egyébként már 20 éves, és nem tudom hova tenni.

Egyszer csókolóztam vele de ott hagytam inkább pontosan ezek miatt.

Szóval ezeket direkt csinálja? Egyáltalán mi értelme ennek az egésznek? Legyen barátja de ez a halálos szerelem mindig :d

2021. okt. 11. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem a pasikba szerelmes, hanem a szerelembe. Felejtős, amíg meg nem komolyodik, ha valaha is megtörténik.
2021. okt. 11. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudatosan csinálja, megrekedt egy álmodozó, naív kislány szintjén. Sok ilyen van, de a 20 év ma már nem sok, olyan mint régen a kb. 12-14.
2021. okt. 11. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Exem is ilyen xd
2021. okt. 12. 01:35
 4/7 anonim válasza:
Szimplán csak megfelelési kényszer, külvilágnak azt kommunikálja minden oké, minden happy, örökké és meg annál is tovább, valóságban meg vagy annyira gyér a csaj személyisége vagy csak béta srácokkal áll szoba ha az életem értelme havonta cserélődjön, de a lényeg mikor más emberek meglátják és valahol szóba jön akkor jaa igen annak a csajnak..akkora mázlista..olyan boldogok a palijával :O
2021. okt. 12. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kis városban élek, de a férfiak felével már lefeküdt, szóval általánosan r..nacnak mondják, 4 amúgy ebben van valami :D
2021. okt. 12. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát sok lány van úgy hogy "Úristen ő a világom" de ő a 4. "Világja" 1 hónap alatt. Naprendszert épít?
2021. okt. 12. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát most mit foglalkozol te vel az ő élete ha neki jó akkor legyen jó most azzal hogy itt mi páran adunk neked egy szerintünkleges választ ő lefog állni a pasizással????
2021. okt. 12. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!