Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél tényleg számítanak az olyan dolgok, mint a stílus, ruha, zenei ízlés stb.?
Totál különböző dolgokat írtál.
-A zenei ízlés egy valóban sokadlagos dolog. Jó esetben nem ezeken múlik, hogy két ember mennyire találja meg a közös hangot és mennyire látják meg egymásban, hogy közösen tudnak tervezni. De ez olyan dolog, ami később derül ki ismerkedéskor, nem pedig az első pillanatban határozza meg a vonzalmat, mint a másik következő dolog.
-Ruha. Igen. Annyira fontos, hogy ha tudsz szépen, szexin, vonzóan is öltözködni, az nagyobb eséllyel vált ki első látásra vonzalmat valakiben. A ruházatodról nagyon sok mindenre tud valaki asszociálni veled kapcsolatban. Én például néhány éve fedeztem fel, hogy a slim fit ruhák a legjobbak (ha nem vagy kövér), amik láttatni engedik az alakodat legjobban. Vagy például hogy a nők szinte kivétel nélkül imádják az ingeket a férfiakon, mert pozitív asszociációik vannak vele kapcsolatban.
A ruha max annyiban számít, hogy legyen tiszta és és ne legyen szakadt. Nem az, hogy most guccizarát vesz fel vagy turkaloból vagy kinaiból öltözködik.
A stílus már más kérdés. Függ attól, hogy mit dolgozik, mi a kényelmes. Egy kőművestől ne várjuk el, hogy öltönyben dolgozzon pl. Nekem meg olyan munkám van, hogy van külön munkaruham. Hiába szeretnék x darabokat is hordani, ha amúgy meg felesleges.
Ruha - Legyen tiszta es szakadas mentes. Stilus nem erdekel, a szin sem, a draga sem mert nem igazan ismerem a markakat.
Cipo - detto
Eletvitel - na ez azert fontos h ossze lehessen ehyeztetni egymassal. Pl egy bagoly es egy pacsirta sok kompromisszumot kell kotni vagy ha valaki introvertalt es a masik az ellenkezoje.
Én örülök,hogy a sok átlagos ruházatú ember között fekete ruhában megyek bőrkabátban az utcán. :) Ezért értelemszerűen a hasonló zenei irányzatú nőket kedvelem jobban,sőt azokat nőket kedvelem igazán akiknek bejön az öltözködési stílusom.E téren hagyományőrző vagyok. :)
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!