Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy szabad a csók?

Figyelt kérdés

Ötödszörre találkoztam egy nővel. Tök jól elbeszélgetünk, de semmi jelet nem látok hogy akarna e, lehetne e csókolni közeledni így nem merek lépni nehogy elrontsak valamit. Valahogy ő sem közeledik felém, nem simogat, nem nyúl hozzám stb.nem tudom mi legyen most...

Én 36 éves vagyok a nő pedig 41 éves

2023. júl. 11. 11:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10. Borzasztóan félénk vagyok....igen búcsúkor ölelés van más nincsen...
2023. júl. 11. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Kémia van? Érezhető a vonzalom? Vagy csak párkeresés zajlik mert már nagyon jó lenne végre valaki. Sajnos nem ugyanaz a kettő. :(
2023. júl. 11. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12.

Ezek a megfoghatatlan, irracionális kifejezések...

2023. júl. 11. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem randiznál, annyira jó lenne, ha mindezt nekem mondanád el. Azt is, hogy félénk vagy, stb. Sokkal közelebb kerülnénk.
2023. júl. 11. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

14.

Nice trolling, bro.

2023. júl. 11. 13:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15, nem az én hibám, hogy eddig rosszul választottál.
2023. júl. 11. 13:35
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Ebbol nem lesz semmi. Ha egy 15 eves szorongo kisgyerek szintjen vagy 36 evesen, akkor a kovetkezo majd a nem all fel, mit tegyek kerdes lesz a kovetkezo. Menjel pszichologushoz b+. 20 eve el kellett volna mar menni. Ferfit keresnek a nok, nem plusszkutyat. Pontosabban plusskutyat is keresnek, de azt nem parkapcsolatra keresik.
2023. júl. 11. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
A szorongást nem fogja a pszichológus eltüntetni. De nem is fog sehova jutni, ha mindig titkolózik az érzelmeiről a kapcsolatában.
2023. júl. 11. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

16.

Ügyes replika, feketeöves-trollhoz méltó.

17.

Ez a bunkó stílus szerinted segít a kérdezőn?

2023. júl. 11. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:
19. A stilus azert van, mert az ilyenek nem szeretnek szembenezni a valosaggal. Olyan szinten keruli a magaval valo szembenezest, hogy itt mar ovatos ravezetessel semmit sem ersz el. At kell torni a falon. Igenis nemely embernek szuksege van ra, hogy beleorditsak az arcaba, hogy tenned kell valamit. Az enyhebb dolgokat felre lehet magyarazni, hogy igy ertette, meg ugy ertette, es masra gondolt, mint amit kozolt, osszuk el kettovel stb, de a nyers, rideg, nem polkerrekt modon kimondott valosaggal ezt nem tudjak megtenni. Fontos, hogy legyen egy tukor, ami az igazsagot mutatja, es akkor is fontos, ha az eppen neki nem tetszik. Innentol megint nala pattog a labda, megkapta a kerdesre a valaszokat. A tobbseget le is sopri, de lesz egy olyan, amin fennakad. Aztan majd meglatjuk, hogy le tudja-e gyozni onmagat, vagy sodrodik tovabb. Ha nem uszik, akkor elsullyed. Szamomra irrelvans, hogy mit kezd vele, neki viszont nem mindegy.
2023. júl. 11. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!