Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy szabad a csók?

Figyelt kérdés

Ötödszörre találkoztam egy nővel. Tök jól elbeszélgetünk, de semmi jelet nem látok hogy akarna e, lehetne e csókolni közeledni így nem merek lépni nehogy elrontsak valamit. Valahogy ő sem közeledik felém, nem simogat, nem nyúl hozzám stb.nem tudom mi legyen most...

Én 36 éves vagyok a nő pedig 41 éves

2023. júl. 11. 11:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%

Kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e.

40N

2023. júl. 11. 11:42
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Nehogy megkérdezd lol, én erre akkor is nemet mondanék, ha akarnám, de ez nagyon nyomi szűzfiús kérdés :D

Azért öt randi után már kéne csók...

De amúgy közeledni fog feléd teljes testtel, majd az arcával is. Na akkor mehet :)

2023. júl. 11. 11:46
 3/21 A kérdező kommentje:
2. Igen jelenleg nála a kanapén is tökre tartja a távolságot, semmi érintés stb. csak beszélgetünk, nevetgélünk... nem tudom most mi van
2023. júl. 11. 11:50
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Én hagynám a helyedben, mert ezek szerint ő nem akar semmit. Egy felnőtt nő nem húzza eddig az ismerkedést.
2023. júl. 11. 11:52
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Tippelsz. 90%, hogy ráfaragsz. Jó esélyek, mi?
2023. júl. 11. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Közelebb ülsz, ráteszed a kezed a térdére, és akkor meglátod erre hogy reagál. Nyilván ha eltol, távolodik, akkor nem akarja.
2023. júl. 11. 12:10
 7/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha szabad, ha nem.. most már illő lenne próbálkozni. Ha nem szabad akkor mindegy, mert még 5-10 randi után sem lenne az.
2023. júl. 11. 12:15
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer a harmadik randin kvára jeleztem a 25 éves felnőtt embernek, hogy basszus legalább a kezemet fogd meg, vagy ölelj meg, de leginkább csókolózzunk. A padon közelebb ültem, ő meg arrébb húzódott egyből. Nem is nagyon csodálkozott azon, hogy nem volt negyedik randi.

A te nőd se akar tőled semmit

2023. júl. 11. 12:17
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

"Nehogy megkérdezd lol, én erre akkor is nemet mondanék, ha akarnám, de ez nagyon nyomi szűzfiús kérdés :D"

Én igent mondanék, pont olyan férfit keresek, aki megkérdez engem, nem pedig füstjeleket dekódol. Elolvadnék.

2023. júl. 11. 12:47
 10/21 anonim ***** válasza:
A csok elott azert van par milestone. Szerintem csak nem vetted a jelzeseit, es ezert o meg atment barati kapcsolatba. En azt sem ertem, hogy ez most mi. Kezenfogva tudtok setalni? Bucsuzaskor megolelitek egymast? Basszus ilyenkor mi tart vissza, hogy lassan magadhoz huzd, hogy tudja mi kovetkezik?
2023. júl. 11. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!