Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy szabad a csók?
Ötödszörre találkoztam egy nővel. Tök jól elbeszélgetünk, de semmi jelet nem látok hogy akarna e, lehetne e csókolni közeledni így nem merek lépni nehogy elrontsak valamit. Valahogy ő sem közeledik felém, nem simogat, nem nyúl hozzám stb.nem tudom mi legyen most...
Én 36 éves vagyok a nő pedig 41 éves

Kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e.
40N

Nehogy megkérdezd lol, én erre akkor is nemet mondanék, ha akarnám, de ez nagyon nyomi szűzfiús kérdés :D
Azért öt randi után már kéne csók...
De amúgy közeledni fog feléd teljes testtel, majd az arcával is. Na akkor mehet :)

Egyszer a harmadik randin kvára jeleztem a 25 éves felnőtt embernek, hogy basszus legalább a kezemet fogd meg, vagy ölelj meg, de leginkább csókolózzunk. A padon közelebb ültem, ő meg arrébb húzódott egyből. Nem is nagyon csodálkozott azon, hogy nem volt negyedik randi.
A te nőd se akar tőled semmit

"Nehogy megkérdezd lol, én erre akkor is nemet mondanék, ha akarnám, de ez nagyon nyomi szűzfiús kérdés :D"
Én igent mondanék, pont olyan férfit keresek, aki megkérdez engem, nem pedig füstjeleket dekódol. Elolvadnék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!