Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad az első randin a csók?
Van egy "szabályom", miszerint az első randin nem csókolok meg egy lányt sem (rá ne kérdezzetek miért, én az első alkalommal még nem tudom eldönteni, hogy akarok-e többet).
Ugyanakkor néhány lánynál láttam, hogy várják, nézték a számít, közelebb hajoltak kicsit, stb.
Viszont ennek ellenpéldája is volt, láttam a jeleket és nagyon egy hullámhosszon voltunk, gondoltam ezúttal felrúgom a szabályom, meg akartam csókolni, de elhajolt, mondván, hogy még korai.
Most akkor szabad az első randin csókolni, vagy nem?
Ugyanúgy feltehetném a kérdést, hogy "Lányok, hányadik randin a legideálisabb az első csók?".
Nekem akkor esett jól az első randin a csók, mikor a srác a sulitársam volt, és már a randi előtt is ismerkedtünk társaságban, tehát egyáltalán nem volt idegen. Vagy egyszer netről megismert srácnál akkor esett jól első randin, mikor már a neten is nagyon mély beszélgetések voltak köztünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk, közel kerültünk igazán levelezés által egymáshoz.De randi előtt a telefonban megkérdezte a srác, hogy ha találkozunk, megcsókolhat -e mert nagyon szeretne. És mondtam, hogy igen.
Amúgy egy félidegen embertől nekem első randin furcsa a csók. Másodikon már mehet.
Ha össze-vissza randizgatsz akkor nem.Hacsak nem futó kis lazulás mindkettőtök számára.
Egyéb esetben általában olyankor és olyannal randizik az ember fia/lánya akivel már van némi összhang,ismerik egymást valamennyire ezért a randi egy kapcsolati szándékkal születik meg.Ilyen esetben általában könnyen elcsattanhat az első csók már az első randin is.
Szerintem bármit szabad ha a két fél ugyanazon igényekkel rendelkezik. Abban sincs semmi, hogy te még nem akarsz intimebb viszonyba kerülni az első randin (valahol ez normális), de ugyanakkor a mai világban érthető hogy ha a lány szimpatizál, van közös összhang várhatja a csókot, hisz rengeteg pasi azért simán megteszi ezt a lépést már az első randin. :)
Részemről olyan rég randiztam, hogy megmondani nem tudom hanyadik randin lenne ideális a csók. Szerintem ezt érezni lehet... Lehet, hogy 10 alkalom után, de lehet hogy az első alkalom után is már megvan az, ami a csókhoz kell.
Reszemrol nem akarok smarolni 1-2 oraja megismert idegen emberrel.
Akj varta , csak meg akart feleni ilyen hulye modon.
Nincs ra szabaly, de el nem mennek randira, ha este 6-kor latom eloszor, 8-kor meg kotelezo smarolas. never.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!