Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad az első randin a csók?
Van egy "szabályom", miszerint az első randin nem csókolok meg egy lányt sem (rá ne kérdezzetek miért, én az első alkalommal még nem tudom eldönteni, hogy akarok-e többet).
Ugyanakkor néhány lánynál láttam, hogy várják, nézték a számít, közelebb hajoltak kicsit, stb.
Viszont ennek ellenpéldája is volt, láttam a jeleket és nagyon egy hullámhosszon voltunk, gondoltam ezúttal felrúgom a szabályom, meg akartam csókolni, de elhajolt, mondván, hogy még korai.
Most akkor szabad az első randin csókolni, vagy nem?
Ugyanúgy feltehetném a kérdést, hogy "Lányok, hányadik randin a legideálisabb az első csók?".
En azt mondom, ha van egy szabalyod akkor tartsd magad hozza!
Ez szerintem egy ferfias dolog, nem hajolok meg csak azert mert mas van a laba kozott. Te se tedd. Ha ugy erzed neked korai, akkor tartsd ehhez magad, de a randin vagy elotte tuti mondanám, hogy a lany is ertse. Hidd el sokkal jobban fog tisztelni, ha tisztan lat o is s nem jatszadozol.
Nekem pont az ellenkezoje, ha lannynal nincs csok az elso randin, az azt jelenti, nincs kemia az iranyomban, (ami nem gond, hisz emberek vagyunk), nem mindenkinel mukodnek a dolgok, de akkor nincs masodik randi.
Én szeretem, ha az első randin van csók, bár lehet én vagyok kissé rámenős. Úgy érzem ezzel mutatom ki, hogy nem barátzónába szeretnék kerülni. De ha nem kapom meg a jeleket és az "engedélyt" akkor nem fogok rámászni.
23/f
Néhány évvel később változott-e a véleményetek?
3. randin vagyok túl és hát nem jött össze a csók. Nem vagyok elkeseredve, mert jól érzem magam a társaságában, viszont örülnék ha közelebb kerülnék hozzá idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!