Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad az első randin a csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad az első randin a csók?

Figyelt kérdés

Van egy "szabályom", miszerint az első randin nem csókolok meg egy lányt sem (rá ne kérdezzetek miért, én az első alkalommal még nem tudom eldönteni, hogy akarok-e többet).

Ugyanakkor néhány lánynál láttam, hogy várják, nézték a számít, közelebb hajoltak kicsit, stb.

Viszont ennek ellenpéldája is volt, láttam a jeleket és nagyon egy hullámhosszon voltunk, gondoltam ezúttal felrúgom a szabályom, meg akartam csókolni, de elhajolt, mondván, hogy még korai.

Most akkor szabad az első randin csókolni, vagy nem?

Ugyanúgy feltehetném a kérdést, hogy "Lányok, hányadik randin a legideálisabb az első csók?".

2018. febr. 5. 13:48
1 2
 11/14 Diavolino44 ***** válasza:

En azt mondom, ha van egy szabalyod akkor tartsd magad hozza!

Ez szerintem egy ferfias dolog, nem hajolok meg csak azert mert mas van a laba kozott. Te se tedd. Ha ugy erzed neked korai, akkor tartsd ehhez magad, de a randin vagy elotte tuti mondanám, hogy a lany is ertse. Hidd el sokkal jobban fog tisztelni, ha tisztan lat o is s nem jatszadozol.

Nekem pont az ellenkezoje, ha lannynal nincs csok az elso randin, az azt jelenti, nincs kemia az iranyomban, (ami nem gond, hisz emberek vagyunk), nem mindenkinel mukodnek a dolgok, de akkor nincs masodik randi.

2018. febr. 5. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elso randit csokkal kezdtul meg egy szia se volt :-D:-D:-D
2018. febr. 5. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha az első randin van csók, bár lehet én vagyok kissé rámenős. Úgy érzem ezzel mutatom ki, hogy nem barátzónába szeretnék kerülni. De ha nem kapom meg a jeleket és az "engedélyt" akkor nem fogok rámászni.

23/f

2018. febr. 5. 18:50
 14/14 T-Balázs válasza:

Néhány évvel később változott-e a véleményetek?

3. randin vagyok túl és hát nem jött össze a csók. Nem vagyok elkeseredve, mert jól érzem magam a társaságában, viszont örülnék ha közelebb kerülnék hozzá idővel.

2024. máj. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!