Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Első randi.
Figyelt kérdés
Jó estét mindenkinek! 22 éves férfi vagyok. Jó pár éve voltam már randizni. Most ért véget egy 4 éves kapcsolatom. De úgy érzem hogy készen állok már.:) Van egy lány aki tetszik, elhívtam randizni is. Én csak egy kis sétálgatásra , beszélgetésre gondoltam. Ti mit gondoltok gáz megfogni egy lány kezét első randinál? Csók sok lenne már?2018. febr. 2. 21:08
1/9 anonim válasza:
Kézfogás nyugodtan. Csók, attól függ, hogy milyen a viszony kettőtök között.
Nálunk volt csók, de mi első tali előtt másfél hónapig skype-oltunk.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi.:) Én is első randin szoktam csókolni. De ez kicsit másabb... Nem ismerkedtem még netten...
2018. febr. 2. 21:17
4/9 anonim válasza:
Nekem a kezfogas valoszinuleg sok lenne. De figyeld a jeleket, ha o kezdemenyez testi konaktust, akkor mehet.
26N
5/9 anonim válasza:
Nekem meg fogtàk,pedig félénk làny vagyok,és rossz fiúval randiztam.
6/9 anonim válasza:
Négy éve ismerjük egymàst,és újra randi jó fél dobnà a kapcsolatunkat?
7/9 anonim válasza:
Csináld azt ami jól esik. Egyik randi sem olyan mint a filmekben és nincs két egyforma randi. Érzi azt az ember mikor mit kell csinálni. :)
Én zsigerből tiltakoztam a csóktól, kézfogástól első randin. Aztán jött egy tökös férfi, aki mindkettőt meglépte. Tetszett és örülök, hogy így történt. Akkor annak ott megvolt a helye.
8/9 anonim válasza:
Mondtam ,a munkahelydmen hogx vsn baratom az ukrannsk tudpm nem erti,de folyton zaklat.
9/9 anonim válasza:
Tetszik te nirmalis vagy ,szoval a masik emberrel azertnem talalkozol mert nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!