Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mikor és kinek kellene felhoznia a 2. randi témát?
Magamra ebből a szempontból régimódiként tekintek. Egyértelműen a fiú kezdeményez randit...véleményem szerint nemcsak a másodikat.
Szerintem nem lenne korai, ha ma felhívnád/írnál neki. Simán megkérdezném, hogy jól érezte-e magát a hétvégén. Elmondanám, hogy nekem kellemes volt az első alkalom, és ha ő is úgy gondolja, megismételhetnétek valamikor. Jövő héten vagy rá következő héten...te tetted fel az ideális randi kérdést is?
"Magamra ebből a szempontból régimódiként tekintek."
Ezt azok mondják, akik mindig attól függően régimódiak vagy modern gondolkodásúak, hogy nekik éppen mi a kényelmesebb...
Szerintem ha az egyik fél kezdeményezte az első randit, akkor a másik nyugodtan kérheti a másodikat. Ne érezze az első úgy, hogy csak neki fontos a dolog.
Én is “kényemes” vagyok ebből a szempontból. Nekem nem jön be a nő kezdeményez imidzs, szeretem ha a pasi lovagias, ehhez is tartom magam. Sikerült is ilyen férfit találnom ;)
Szerintem simán elhívhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!