Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki 23 éves.Én 27 vagyok.Tavasszal találkoztunk egy beülős helyen,én a bnőimmel voltam.Épp kocsmatúrát vezetett,és laza flörttel beszélgetésbe elegyedtünk.Utána meg is keresett,és vagy egy hónapig beszélgettünk, és találkoztunk is,de már az elején leszögezte,hogy ő most csajozni szeretne.Semmi mást nem akar senkitől sem,csak szexet.Ez érthető,hisz még fiatal férfi.Így a mi kapcsolatunk is tiszavirág életű volt.Május elején abba is hagytuk a beszélgetést,mert mind a ketten más dologra utaztunk.Megbeszéltük hogy ő és én mit akarunk,és békében elengedtük egymás,de mind a ketten vonzódunk egymáshoz és nagyon megkedveltük a másikat.

Egyszer ezután összefutottunk véletlenül. Akkor azzal a felkiáltással fogadott,hogy: "tudtam hogy itt leszel!"

Majd ezután 3 hónapra megszűnt a kontakt közöttünk. Mindenki ment a maga útján.Júliusban véletlenül összetalálkoztunk a metrón,pedig erre csekély volt az esély.Elindult újra a mi kapcsolatunk,már egy kicsit komolyabb szinten,és együtt is voltunk párszor.Már nem tiltakozott a komolyabb dolgok ellen,mint korábban tette.Benne volt majdnem mindenben.Aztán eljött a szeptember,és egész hónapban nem beszéltünk. Gondoltam,hogy meggondolta magát,így hagytam ismét elmenni békében. Október elején ismét kapcsolatba kerültünk, és az elmúlt időszakban elég sokmindent megtett értem, és azt láttam rajta hogy nagyon tetszem neki!!De azt mondta hogy mivel most 3 munkája van,és szakdogát is ír mellette,így egy kapcsolat most nem fér bele az életébe.Ez februártól jobb lesz majd.Most csak 1-1,5 órákat tud felajánlani,azt is csak random.Azt hiszem nekem is tetszik ez a srác,de mivel egy igen komoly szakításon vagyok túl,még nekem is kell idő mindenhez.Egyedül csupán az zavar egy picikét,hogy oké,tetszem neki,és nagyon elfoglalt,de azért 1 üzit írhatna egy héten,ha nem is minden nap. Mivel nem járunk. :) Lehet hogy tudja hogy én hamarabb belezúgnék,ha ennyire belemenne a dolgokba,és azt most nem tudja vállalni. Hogyan mondjam meg neki,de ne ijesszem el,hogy nagyon szeretek vele lenni,de nem jó hogy így eltűnöget néha?

2017. okt. 25. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27 éves vagy de olyan a gondolkodásmódod mint egy 17 évesé.
2017. okt. 25. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Uritolyukkal nem szokas csevereszni. Majd jon, hasznal, aztan irhatod az ujabb kerdest, hogy "miert nem szeret?".

27 eves felnott no vagy elvileg.

2017. okt. 25. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát hasonlón vagyok túl férfiként egy ilyen szituáción, beleszeretve a lányba, minden meg volt egy hullámhosszon voltunk, csupán egyáltalán nem akart komoly kapcsolatot, de nekem ez kevés tőle, ugyan igy huztam az időt ugyan így probáltam eltünni az életéből de folyton visszataláltunk egymáshoz vagy az én oldalamról vagy az ő oldaláról. Ezáltal hitegetve és küzdve érte hátha komolyabbra tudott volna fordulni a kapcsolat, de nagyon nem, annyit értem el csupán hogy totál beleszerettem, és cseszettül fájt a döntés, mikor elhatároztam hogy stop itt és netovább. Először (sőt másodszor is) az volt az érzésem hogy ekkora hülye is csak én lehetek, hogy feladom a küzdést érte, hazudnék, ha azt mondanám nem keseregtem érte (az a "baj", hogy akit igazán megkedvelek, ahhoz nagyon kötödök), de rá fél évre mégis jó döntésnek számított. Nem biztos hogy ez jo megoldás számodra, de ha csak folyton toporgás van a kapcsolatotokban akkor talán sokkal jobb a bucsú mint később a keserű szájízzel távozni.
2017. okt. 25. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Miért gondolod,kedves első válaszoló,hogy 17 évesen gondolkozom?Miért,ők hogyan gondolkoznak?? :P
2017. okt. 25. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék odáig eljutni,hogy csak arra menjen ki a dolog.Ezért írtam azt a kérdést a végére! ;)
2017. okt. 25. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Gyerekesen.

Van egy csiki-csuki játék egy ilyen bohóccal, aztán erre rápörögsz.

Nem tudom, hogy Brad Pitt-e a csávó vagy mit eszel ennyire rajta, mert a leírásodból kitűnik, hogy nemhogy komolyabb kapcsolatot nem akar, hanem még úgy is alakítja, hogy kegyesen 1,5 órát kapsz tőle, hogy pipázhatod :)

Mutasd már meg a facebook profilját, kíváncsi vagyok rá.

2017. okt. 25. 21:00
 7/12 A kérdező kommentje:
x'DDDDD Jó,vhol igazad van!Hahaha,de jót nevettem! :D De ki mondta hogy megadom neki ezt az örömet vagy más ebben a 1,5 órában?Tudja ezt,mert megmondtam neki a múltkor,meg nem egy hülyegyerek,én meg nem vagyok ilyen együgyű. :D Ha enélkül is kellek neki (márpedig eddig bizonyított),akkor jöhet.Ha csak az kell neki,akkor mehet! ;) De még nem dőlt el teljesen a dolog úgy érzem.
2017. okt. 25. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Szinte mintha én írtam volna le ezt...még a hónapok is egyeznek :D Érdekes és én is elgondolkodtam, hogy ott a lényeg szexet akar? Ne éljünk álomvilágban :)

Szerintem ez felejtős nem gondolod? Én ma döntöttem el. És nincs neki más is esetleg?

Mert nekem is hol írogat, hol nem.

Mikor nem vagyok fent viberen,ahogy szoktam megkérdezi mit csináltál ma...Nem értem akkor mit érdekli, ha nem akar semmi komolyat. Én azt tudom, hogy ahol dolgozik jár oda be egy nő...és már azóta 3-szor mentem így be és ott volt a nő :D és csak állt ott. Mondtam is neki, hogy nekem ne írkáljon, meg semmi,úgy látom van más. Erre, hogy az semmi és hogy én féltékeny vagyok, na legyek és ne gondoljak ilyenre. Ezt te elhinnéd?

Hát beszélj vele erről, de azt írtad, hogy ő csak szexet akar. Én gondoltam rá, hogy eltűnnek és hátha hiányoznak majd nekünk és megkapják, amit akarnak. A szép tevés nem mindig takar őszinte szándékot. Ne így legyen, és nem mondom biztosra, hogy nálad így van...de ha egy férfi akar egy nőt...nem így viselkedik /szerintem/

Az enyémnek delete lesz/van :D

2017. okt. 25. 23:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Az tavasszal volt,amikor azt mondta,csak szexet akar.Utána emiatt megszűnt a kapcsolat közöttünk,mert tudja,hogy én nem csak azt.Három hónapig nem találkoztunk.Mikor újra taliztunk,már másban is benne volt,ami nem csak az.De lehet hogy ez az egész illúzió. :D Nem baj.Hidd el,hogy én türelmes vagyok,de ha elfogy,és lezárom a dolgot,akkor már nincs visszaút.
2017. okt. 26. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért tűnöget el, mert különösebben nem érdekled és nem is fogod. Tényleg elég gyerekes vagy ha ettől magad nem höttél rá.
2017. okt. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!