Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Engem teljesen lesokkolt.
Facebookon bejelölt egy srác, szimpatikus volt, visszaigazoltam, gondoltam miért ne. Elkezdtünk beszélgetni, írta, hogy szívesen találkozna velem és másnap kocsit küldetne értem.Már ez furcsa volt, nem értem, hogy várja el egy idegen, hogy megadjam a címem és beüljek a kocsijába.
Nem szeretek interneten keresztül beszélgetni, de kértem, hogy még beszéljünk kicsit, kiderüljön, hogy milyen.Hát jól tettem. Folyamatosan azzal jött, hogy nekem biztos alakulóban van valami, hogy miért nem írok többet (este volt, mondtam, h fáradt vagyok), meg hogy biztos elkezdek mással ismerkedni, mire találkozunk.Nem írtam neki egy ideig(kb. egy napig), mert láttam, hogy vannak bajok nála. De gondoltam egy utolsó próbát megér. Elmondtam neki, hogy nekem a képei alapján szimpatikus, de nagyon önbizalomhiányosnak tűnik, hogy ilyeneket ír.Írtam, hogy szívesen beszélgetek vele, ha lehet máshogy.Erre kifakadt, hogy én milyen sokára írtam rá és biztos van pasim, szánalmas vagyok, a többit inkább nem írom le. Erre letiltottam.
Nem értem, hogy miért kell így elrontani, mit vár egy ilyen pasi? Csak nekem durva ez? És ilyenek szaladgálnak szabadon.:)
27N
Utolso,akkor mi a megoldás?
Egy ilyen elmebajos ugysem érti meg hogy nem.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!