Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Az illetővel 3 hónapja randizgatok.
Az a helyzet, hogy mivel mindketten úgy gondoljuk kapcsolatra érett a dolog ebbe bele is vágnánk.
Megkértem,-mivel tisztességtelen velem szembe hogy társkeresőkön van fent meg egyéb ilyen csoportokban, legyen szíves lépjen ki. Ezt gond nélkül megtette, továbbá hogy az anonim illetőket is vele együtt. Amire már nem veszi rá a lélek.
Én azt szeretném ha kiszanálná őket , mert itt nem 1-2 emberről van szó hanem kisebb tömegről s minden alá hozzá szólnak. Kép és valós név nélkül,de az értelmi intelligenciájuk süt róluk. Nincs egy olyan barátja aki vállalná a személy azonosságát.
Azt mondta gyerekes vagyok és hisztizek. Most nem szól hozzám.
Ti mit gondoltok erről?
Ha már kapcsolatra érett a dolog, én is elvárnám tőle hogy lépjen ki ezekből.
Egyébként milyen barátság az olyan, ahol nem merik a kinézetüket vállalni? Minden csak nem őszinte. Az internetes barátságoknak, ha csak nem találkoznak, semmi jövőjük sincs.
Lehet először ezt kellene mérlegelnie a leendő párodnak. Biztos hogy jó mellett döntöttél? Nem szeretnék semmit se megkérdőjelezni, de ha ezeket nem akarja megszüntetni, nem biztos hogy full őszinte, és nem is vall komolyságra ha ilyen 'kapcsolatokat' vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!