Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így szerintetek működhet? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így szerintetek működhet? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a színházat, nemrég volt a szülinapom és kaptam két jegyet. Van egy csoporttárs csajszi aki nagyon tetszik, el szeretném hívni, hogy tekintsük meg a darabot együtt, egy randi keretében. Tudom, hogy nem a legideálisabb első randi lenne, de itt a lehetőség és nem édesanyámmal szeretnék menni színházazni. Szóval a leányzót nyáron ismertem meg, gólyatáborban, tehát nem vagyunk idegenek. Beszélgettünk már néhányszor. Lesz közös óránk még a héten, ha szünetben odamegyek, hozzá hogy van két jegyem és lenne-e kedvem velem tartani, az nagyon gáz lenne? Ti hogyan csinálnátok? Lányok nektek bejönne? 18l és 20f.

2017. okt. 10. 19:45
 1/5 Missi_Key ***** válasza:
csak tedd hozzá hogy randi....ciki lesz ha azt hiszi hogy baráti színházazás, hogy megismerd a csoportot erre lesmárolnád X"D
2017. okt. 10. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Persze, be. Én első szülinapi ajándékomnak páromtól, akivel fél éve jártunk a müpába mentünk hangversenyre.
2017. okt. 10. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne gáz. A jegy magától nemfog odamenni a lányhoz. Kezdeményezni kell! A bukta lehetősége benne van, de ez már csak ilyen.
2017. okt. 10. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem működhet, a lányok egyébként is nagyon szeretik a színházat, és ez elég ártatlan randi helyszín. Sőt még igazából randinak sem kell feltétlenül tekinteni, ha esetleg a lány nem akarna randizni. Anélkül is elmehet veled. Egyszer volt így nekem is színházjegyem, és több ismerős csajt is megkérdeztem, mind eljött volna, lehet nem is mindegyik miattam, hanem a program miatt...
2017. okt. 10. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor majd használom a randi szót és egyértelmű lesz.
2017. okt. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!