Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor szabad a csók?
Vagy gyakran titeket is váratlanul ér de ha már megtörténik örültök neki?
Pozitív negatív tapasztalatok..?
Honnan tudja egy férfi hogy azon a szinten vannak hogy meg merje tenni..?
Ha elhúzzátok az arcotokat az egyenlő azzal hogy esélytelen a férfi? Velem ilyen egyszer történt azóta nem nagyon merek csókolni mert abbol az lett hogy lány megsértődött de első randin ez korai volt elismerem..

Ha jóképű vagy akkor bármikor.
Ha sz.rul nézel ki akkor majd a harmadik randi végén benyögi h "jaj azthittem csak barátok vagyunk".

Milyen jó, hogy az én pasim nem volt ilyen majrés, meg büszke. Én vagy fél évig elhúztam az arcom, mert nem éreztem késznek még magam rá. De ő szerencsére vette a lapot, nem hisztizett be, hanem ugyanolyan hévvel udvarolt, próbálkozott minden nap, én pedig még azóta sem éreztem magam olyan szexinek, mint akkor. Laza volt, és azon viccelődött, hogy értem megéri várni 80 évet is. És ő volt a legjobban meglepődve, amikor egyszer nem húzódtam el. Azóta is ő a férjem.
Akkor vegyél vissza, ha randizni se akar veled. De ha arra szivesen eljön, akkor abból még bármi lehet.

Attól is függ, hogy mióta ismerem a leendő partnert.
25 éves vagyok, és a tinderen ismerkedem. 4-6 nap online beszélgetés után találkozom a delikvenssel. Az első másodpercben eldől, hogy jó vagy rossz lesz a randi. Ha szimpatikus, akkor 3-7 óra is lehet. De az első találkozón én semmilyen testi kontaktust nem szeretek. Amikor sétálunk és összekoccan a kezünk az rendben van. De direkt érintés, simogatàs nem. 2. randin már hozzám mernek érni, ha előre engednek a derekamnàl simogatnak stb. Keresik a mikro érintéseket, megsimogatnak, megölelnek stb.. Nálam a csók itt is kizárt. Sokszor megpróbálják, van aki rákérdez. Van amikor én is vágyok rá, de van bennem egy blokk. Mivel fontos számomra a csók. Hülyén hangzik, de nem lehet másképp megfogalmazni azt, hogy a testem egy templom. Számomra értéket képvisel. A csókkal pedig kiszolgáltatom magam, a szex előjátéka.
A 3. randin már folyamatos próbàlkozások, egyre intenzívebb érintések. Comb simogatás, kéz összekulcsolás, arc nyak puszilgatàs. Nyilván folyamatos bókolás. Itt esélyes a csók, de csak akkor ha a férfi nem kérdez, és nem hagy időt és teret a hátrálásra.
Számomra a 4. randi a vízválasztó. Ha ekkor nem teszi meg, akkor valószínűleg már nem lesz belőle kapcsolat. Mert akkor a 6. randin is az van várva, hogy én csókoljam meg mert ő nem mer.
A legnagyobb tanácsom, hogy ne adjátok fel.
És ha a lány elutasít kérdezzetek rá később, hogy miért. Igenis fussatok neki többször. Mert ez nekünk nagyon sokat jelent.
Egy csomó pasi csinálja azt, hogy ha elsőre nem ment akkor bukóágazat, és keres egy másikat, aki elsőre hagyja magát. Na, ha te viszont tovább ütöd a vasat.. Az annnnyira sokat jelent a lánynak. Ezzel éreztetitek vele, hogy tényleg fontos, és tényleg kitartotok.
Az idő, ami alatt feloldódnak a lányok mindig más, kapcsolatonként változik. Kisebb érintésektől haladjatok a hosszabbak felé. Szoktassátok hozzá, hogy ott vagytok mellettük. Ha az első csókot visszautasítja, de az érintésetek ellen nem ellenkezik, szóval éreztek vonzalmat, csak még nem áll kèszen a csókra... Akkor puszilgassátok. öleljétek át akár séta közben, a moziban, bármikor és nyomjatok egy puszit az arcára, vagy a homlokára, a hajára. Simítsátok meg az arcát. Ezzel segítetek neki, hogy egyre oldottabban tudja kezelni a jelenléteteket.

Elég tág fogalom mi a csúnya és mi a szép.
Talán inkább sármos macsós férfias kinézetre gondoltál.
E tekintetben van még hová fejlődnöm ezt nem vitatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!