Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ódzkodnak sokan ba gyerekes nőkkel való ismerkedéstől?
Semmi garancia nincs rá, hogy nem akar majd ujra összeállni az exel, mondván hogy “ a gyerekek miatt meg kell próbálnia”.
Meg az amit a kettes írt.
Ha apuka nincs a képben, akkor én nem ódzkodik a dologtól.
mert mérhetetlenül bonyolultabb az élet, ha gyereke is van
és hacsak nem 40 felett keresgélsz, jó eséllyel fogsz találni neked tetsző nőt a gyerek nélküliek körében is.
"Akit meg még nem csináltak fel ennyi idősen sokszor úgy néz ki hogy bottal se piszkálná meg férfi."
azok inkább azok, akiket már felcsináltak párszor, és a gyerekek körüli szopás teszi ki az életüket
Mert akinek már van gyereke, az nekem már nem fog szülni.
Az első gyerek vállalása főleg érzelmi kérdés, a második inkább racionális.
Ha nem volt biztos benne, hogy stabil a kapcsolata, minek vállalt gyereket?
Ez már önmagában egy hatalmas negatív dolgok halmazát árul el a nőről: felelőtlenség, megfontolatlanság, ösztönlény, nem tud gondolkozni, valószínűleg unintelligens iskolázatlan, stb.
Erre még rájön, hogy természetesen ki a fene akarja nevelni más férfi gyerekét? Csak az atom lúzerek. Legalábbis egy minimális önbecsüléssel rendelkező férfi eleve nem megy bele egy béta szerepbe, hogy más férfi génjeit hordozó utódot neveljen.
"Végigolvastam a válaszokat és kb. a 80%-a nem igaz rám annak, amit a gyerekes nőknek tulajdonítanak. "
rád lehet, hogy nem igaz
a gyerekes nők 80 %-ára viszont igaz, és ez pont elég ahhoz, hogy férfiként eleve ne nagyon legyen kedved gyerekes nővel kezdeni. az embernek nincs végtelen ideje és energiája, hogy kiderítse, hátha mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!