Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem, mint előnytelen külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem, mint előnytelen külsejű férfinek, sokkal udvariasabban, kedvesebben kell viselkednem az összes nővel?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy egy előnyös, megnyerő külsejű férfi "többet" megengedhet magának.

Ha mondjuk én, mint csúnya, elengedem egy kicsit magam és nem tökéletes a modorom, mert mondjuk rossz napom van, vagy mert nem csípem az adott nőszemélyt, akkor én rosszabbul jövök ki belőle. Nem? Mert azt mondhatják, hogy nem elég, hogy csúnya, még bunkó is.

2023. júl. 10. 16:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%

27

Öhm... eddig az incelek azt hirdették, hogy ők a belső értékeken alapuló intimitásra vágynak.

Ezért is utasítják el az incelek a prostitúciót, hiszen a pénzért vett pina nem igazi pina.

Most meg azt mondod, hogy pénzért veszel magadnak nőt.

Teljesen értelmetlen ez az egész..

2023. júl. 16. 13:56
 32/34 anonim ***** válasza:
5%

31

Miért pénzért?

Meg tudjátok szeretni egymást ha van bennetek emberi érzelem.

Minimum a szeretet, tisztelet simán kialakulhat, de szerelem is.

Tudod nem testi vonzódásból áll a világ meg bhasszunk mint a nyulak.

Az incelektől a családalapítás, gyereknevelés örömei is el vannak véve nem csak a pina.

2023. júl. 16. 14:00
 33/34 anonim ***** válasza:
31, golddigger volt írva. Azaz olyan nő, aki a férfi pénzéért van vele.
2023. júl. 16. 14:15
 34/34 anonim ***** válasza:
32, a hozzaszolasaitokbol itelve, ez oromhir.
2023. júl. 16. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!