Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem, mint előnytelen külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem, mint előnytelen külsejű férfinek, sokkal udvariasabban, kedvesebben kell viselkednem az összes nővel?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy egy előnyös, megnyerő külsejű férfi "többet" megengedhet magának.

Ha mondjuk én, mint csúnya, elengedem egy kicsit magam és nem tökéletes a modorom, mert mondjuk rossz napom van, vagy mert nem csípem az adott nőszemélyt, akkor én rosszabbul jövök ki belőle. Nem? Mert azt mondhatják, hogy nem elég, hogy csúnya, még bunkó is.

2023. júl. 10. 16:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
27%

20

Szívetelenségben, embertelenségben meg ti viszitek a prímet.

Inkább egy rossz külsejű férfi barát mint egy alattomos álnok női szépség.

2023. júl. 11. 11:08
 22/34 anonim ***** válasza:
56%
Oke, de te nem rossz kulseju vagy. Ha mar mindenkeppen jelzot kell raknod magadra, a primitiv jobban jellemzo rad, mint a kulsod. Nem azt modjak rad, hogy a rossz arcu, hanem azt, hogy a suttyo paraszt. Tudod kinek kellenel baratnak. A hasonszorueknek, mint te.
2023. júl. 11. 11:20
 23/34 anonim ***** válasza:
45%
Van olyan, hogy holdudvar-hatás, vagyis a jól kinéző emberekhez automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak. Ha pl. egy nagyon faszán kinéző faszi bunkó, akkor "ah, határozott, domináns" lesz, ha egy Harry Potter-sérős, flanelinges incel, akkor meg "frusztrált, agresszív kis görcs".
2023. júl. 12. 15:12
 24/34 anonim ***** válasza:
23, mi a gondod a Harry Potteres hajjal és a flanel inggel?
2023. júl. 12. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

én pasiként prostizok gondolkodok egy mű vaginán vagy valami ilyesmi eszközön is nem nagyon érdekel már a párkapcsolat,el kell fogadni hogy ha ronda vagy nincs esélyed a másik szemszögéből nézve pl én sem jönnék össze hasonlóval. Ennek ez a rendje,de van nekünk pasiknak is elég sok lehetőségünk pl,prosti,műpunci,maszti módszerek,guminő,a műpunciknak ezer és 1 változata,prostiból is ezerféle van:öreg,fiatal,kövér,sovány,modell alkat-átlagos stb

Inkább ezek mint egy csúnya nő főleg hogy nála is esélytelen lennék vagy nagyon meg kéne alázkodnom előtte.

Engedd el a párkeresést viselkedj átlagosan a nőkkel lassan már az ajtót sem kéne kinyitni semmi értelme max az időseknél mondjuk nekem már berögződött szóval kinyitom stb de nekem pl még egy nő sem nyitotta tartotta az ajtót.

2023. júl. 15. 08:30
 26/34 anonim ***** válasza:
25, központozásról hallottál már?:D Nem ártana..
2023. júl. 15. 23:57
 27/34 anonim ***** válasza:
5%

25

Nincs veszve a remény.

Még mindig ott van a geomaxing.

Hozhatsz egy harmadik világbeli csinos golddiggert.

Nekik nem kell a lamborghini elég a Volvo.

2023. júl. 16. 10:32
 28/34 anonim ***** válasza:
91%
27-milyen csodálatos, őszinte érzelmeket alapuló kapcsolat lesz az!
2023. júl. 16. 10:45
 29/34 anonim ***** válasza:
5%

28

Mert a te chad-kapcsolatod aztán khurvára őszinte…

2023. júl. 16. 10:51
 30/34 anonim ***** válasza:
91%
28, mert te aztán biztos tudod, hogy nekem milyen kapcsolatom van! Életemben nem is láttam még chadet, vagy mit.
2023. júl. 16. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!