Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem, mint előnytelen külsejű férfinek, sokkal udvariasabban, kedvesebben kell viselkednem az összes nővel?
Értem ez alatt, hogy egy előnyös, megnyerő külsejű férfi "többet" megengedhet magának.
Ha mondjuk én, mint csúnya, elengedem egy kicsit magam és nem tökéletes a modorom, mert mondjuk rossz napom van, vagy mert nem csípem az adott nőszemélyt, akkor én rosszabbul jövök ki belőle. Nem? Mert azt mondhatják, hogy nem elég, hogy csúnya, még bunkó is.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy bizonyos szintű szemtelenség kell a csajozáshoz. De ez nem jelent bunkóságot.
Eleve sokan félreértik és bunkóságnak tekintik azt, ha a férfinek eltér a véleménye a nőétől és ha felmerül a kérdés akkor nyugodt szívvel és határozottan kiállnak a nővel szemben. Ez nem bunkóság. Ez alap.. kéne hogy legyen, de sajnos sokan keresztbe fekszenek a nőknek csak azért, hogy szimpatikusabbnak tűnjenek ezáltal. Pedig gyakran pont, hogy nem fognak.
Másrészt a másikon való élcelődés egy humorfajta, ami megfelelő adagban (és egészséges szintű önbecsülés mellett) egyáltalán nem sértő még akkor sem, ha konkrétan a nő személye ellen irányul. Nem bunkóság.
Harmadrészt a flörtölés egy formája a kekeckedés, ahol finoman provokálod a másikat. Ehhez persze két ember kell, ha a férfi látja, hogy a nő nem megy bele, akkor hagyni kell, különben olyanná válhat, mint oviban a hajhúzás:D Ha viszont belemegy, akkor egy adok-pakok alakulhat ki belőle, ami egy jó ismerkedési forma, jó humorforrás. Nem bunkóság.
Az, hogy nagyon udvarias vagy, az kb ilyen komornyik szintet idéz:D De egyébként egyre kevesebb nő értékeli, ha előre engeded az ajtóban, az meg rég nonszensz, ha kihúzod neki a széket vagy ilyesmi:D
Szóval ne, ne növeld az udvariassági szintedet, ha jelenleg is az egészséges szinten van, mert csak bohóc modoroskodásba fog átcsapni, az meg senkinek nem vonzó.
És nem minden bunkóság, ami ellentmond a másiknak vagy neadjIsten élcelődik rajta. Persze minden egyénfüggő, de a magadfajták gyakran pont azt tekintik "rosszfiúknak" akik csak simán határozottak és nem mennek le pincsibe a nő előtt.
A nőknek nincs igényük sem udvariasságra sem csúnya pasikra.
A helyes bunkó primitív tökéletes számura.
Hááát...
Több nőtől hallottam, hogy dr. House-t szimpatikusnak találják.
15, ebőbl mondjuk kár messze menő következtetés levonni.
Egy sorozat főszereplője muszáj, hogy sizmpatikus legyen, különben nem nézed a sorozatot:D Eleve úgy van megírva, hogy szimpi legyen.
De ez annak (is) köszönhető, hogy a cinikus, piszkálódó stílus mögött ugye látod a személyes szálat és látod azt, hogy eg ykompetens, alapvetően jóra törekvő emberről van szó.
Ha bemész a rendelőbe és csak annyit látsz, hogy a doki beolt, felírja a gyógyszert (ami amúgy segít) és hazaküld, akkor rossz szájízzel fogsz eljönni.
A sorozatnak hála viszont ismered az ember hátterét, így a stílus csak egy markáns jegy lesz, ami része az egésznek.
Hidd el, ha az utcán találkoznának House-al, nem lenne szimpi nekik egyszerűen az ismerettség hiánya miatt.
Pedig mint személy, szerethető, csak túl kell jutni az első benoymáson. Hisz mint írtam, munkájában kompetens, jóra törekvő, mags intellektusú, aprósgokra is figyelő emberőrl van szó.
13
De nincs mert nem vagyok chad. Így a belső teljesen mindegy…
18
Köszi a bölcs véleményt. Nagyon hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!