Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ha egy előnytelen külsejű férfi egy csinos nővel van, akkor annak mindig a pénz az oka?
Attól még a nőnek lehet tetszik a pasi hogy neked nem.
Miért csak a pénz lehet vele?
Sokszor látsz ilyet, azt mondod. Magyarországon biztos ennyi tehetős ember van. :) Nem kell mindent a pénzre meg farokméretre fogni.
Nekem is van/volt már olyan haverom, akik áradoztak a barátnőjükről vagy más lányról, nekem meg tökre átlagosnak tűntek/tűnnek. Valószínűleg ez fordítva is igaz. Attól, hogy számodra valaki előnytelen, lehet másnak tetszik. Nem vagyunk egyformák.
nem, lehet h a nő dilis, retardált, hisztis, pszichiátriai eset, idegbeteg...olyan aki normális pasinak nem kell
vagy van gyereke
Én is ilyen kapcsolatban voltam több évig.
Nem volt kifejezetten ronda férfi, de sokkal inkább mondanád őt is előnytelen külsejűnek, mint előnyösnek.
Én 20 évvel vagyok fiatalabb nála, és szépségversenyt is nyertem :)) (gimiset, nem ismert)
Rengeteg munkám van a külsőmben, nagyon sokat foglalkozom magammal, átlagon felüli vagyok, vagy legalábbis annak nézek ki.
A szexért voltam vele. Nagyon jó szexpartner volt. Sokkal jobb, mint bármelyik másik férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!