Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért csökkent a bulituristák száma Bp.-n, mert igazuk lett az inceleknek, és az ukrán menekült nők miatt sok Nyugati ex-incelnek lett csaja?
Akkor ezek szerint mégiscsak igazuk lett a magyar inceleknek, hogy az ukrán csajok igenis akarnak pasizni? Lehet összefüggés a bulituizmus radikális csökkenése és aközött hogy sok ukrán csaj menekült Nyugatra (a férfiaknak ugye háborúzni kell), ezért sok Nyugati incel is a nemek arányának javulása miatt barátnőhöz jutott, így már nincs szüksége arra, hogy Kelet-Európába utazgasson barátnőt vadászni.
Akkor mégiscsak ilyen sokat számít a nemek aránya?... ami Magyarországon sajnos még mindig nagyon szar, ugyanis ide szinte egy darab ukrán csaj sem jött.
"Az inceleknek édesmindegy, egy háremben se találnának amguknak csajt."
A tények azt mutatják, hogy mégis. Különben miért nem jönnek már Budapestre nőt vadászni? (legalábbis csak töredék annyian). Nyilván azért, mert becsajoztak otthon is, mert odament házhoz a rengeteg ukrán nő.
Pont ez a bizonyíték arra, hogy az incelség a nemek aránya miatt van, nem a férfiakkal van a baj.
Ja, kérdező, te azt állítod, hogy eddig az incelek jöttek bulizni BUdapestre?
Az angolokon és íreken látható hzassággal viccelődő egyenpóló biztosan valami incel közösség egyenruhája, véletlenül sem legénybúcsúsok:D
Kérdező
Nem tudom te melyik Budapesten járkálsz, de én tegnap este 23:10 és 23:30 köztt elsétáltam az Astoriatól a Kálvinig. Már amikor átmentem a BTK oldaláról a Meki oldalára az aluljárón át, már akkor kb 50 külföldivel találkoztam, de a Kiskörúton való sétálás közben is gyakorlatilag nonstop jöttek szembe. Fiúk lányok vegyesen, bár szerintem több volt a pasi.
Aztán felszáltam az M3as metróra ami hangos volt a vélhetően betépett turistáktól, valamin nagyon röhögött egy 10 fős társaság:D
Mindezt kedd éjjel, ráadásul az Astoria és a Kálvin nem is tartozik szervesen a bulinegyedhez, annak csak a legszéle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!