Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem jutott elsőre eszembe ezen cikket olvasva a gyk-s incelek, akik már korábban vízionáltak a menekült ukrán nőkről?

Figyelt kérdés

[link]

Volt már itt néhány olyan kérdés (lehet vmelyik törölve is lett), amiben kérdezte vki, hogy miként fog változni a társkeresési piac a sok ukrán nő/lány érkeztével illetve mennyivel fog megnőni az esélyük a párkeresésre.

Szerintetek akik ezt az undorító dolgot elkövették azok valóban az incelek közül kerülhetnek ki vagy ezek is sima gazdag, érdekből más nyomorúságát kihasználó gátlástalan ember?

Kik lehetnek ezek az "emberek", akik kiszolgáltatott lányokat használnak ki?

2022. márc. 9. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem biztos, hogy incelek. Sőt, inkább szerintem nem. AZok nem ilyen proaktívak :) Inkább gátlástalan emberi hulladékok csinálják.
2022. márc. 9. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Mégis kik kérnének szexet ezektől a nőktől a segítségért cserébe, ha nem azok, akik más módon nem tudnak?
2022. márc. 9. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sem az incelek fognak visszaélni a helyzettel.

Nyilvánvalóan nem támogatom ezt a fajta kihasználást, azonban romániai rokonaim mesélték arról hogy az ország nagyon fogadná be a menekülteket, az ukránok nem akarnak menni Romániába. Nyilván megértem és ismerem az ottani helyzetet, én se mennék szívesen, de ezek után nem sajnálom azokat az ukránokat akik Magyarországon kényszerülnek prostitúcióra, mintsem Romániába menjenek.

2022. márc. 9. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Én vagyok az első incel, aki az első nap vízionált erről. Később leírtam, hogy ez már az én értékrendemnek sem felel meg.
2022. márc. 9. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

"Mégis kik kérnének szexet ezektől a nőktől "

Hulladékok. Nemi erőszakot sem azért követnek el, mert máshogy nem lenne szexben része.

2022. márc. 9. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Több pali jön, mint nő, így csak kolbászt tudsz szerezni kedves kérdező :)
2022. máj. 19. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!