Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem jutott elsőre eszembe ezen cikket olvasva a gyk-s incelek, akik már korábban vízionáltak a menekült ukrán nőkről?
Volt már itt néhány olyan kérdés (lehet vmelyik törölve is lett), amiben kérdezte vki, hogy miként fog változni a társkeresési piac a sok ukrán nő/lány érkeztével illetve mennyivel fog megnőni az esélyük a párkeresésre.
Szerintetek akik ezt az undorító dolgot elkövették azok valóban az incelek közül kerülhetnek ki vagy ezek is sima gazdag, érdekből más nyomorúságát kihasználó gátlástalan ember?
Kik lehetnek ezek az "emberek", akik kiszolgáltatott lányokat használnak ki?
Szerintem sem az incelek fognak visszaélni a helyzettel.
Nyilvánvalóan nem támogatom ezt a fajta kihasználást, azonban romániai rokonaim mesélték arról hogy az ország nagyon fogadná be a menekülteket, az ukránok nem akarnak menni Romániába. Nyilván megértem és ismerem az ottani helyzetet, én se mennék szívesen, de ezek után nem sajnálom azokat az ukránokat akik Magyarországon kényszerülnek prostitúcióra, mintsem Romániába menjenek.
"Mégis kik kérnének szexet ezektől a nőktől "
Hulladékok. Nemi erőszakot sem azért követnek el, mert máshogy nem lenne szexben része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!