Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Genetikai felülemelkedést az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Genetikai felülemelkedést az európai ember életében az ukrán menekült nők és az incelek genetikai keveredése fogja elhozni?

Figyelt kérdés

Ukrán nők nagyon dolgos nők, genetikailag kódolva van még bennük a régi beidegződés, a nőknek az urukat kell kiszolgálni, otthon mindent megcsinálni, mosás főzés takarítás.

Mai modern európai nőkből ezt már a média kiírtotta.

Az incelek egy nagyobb része megint egyfajta részét képezik a társadalomnak, dolgosak, értik az informatikát, okosak, csak nem szépek.

Most a sok ukrán nő találkozik ezekkel a szabadon lévő férfiakkal, és mivel szegények anyagi források és lakhatás nélkül vannak, bárhova odacsapódnak, ahol biztos megélhetést remélnek.

Így pár évtized múlva ez a genetikai keveredés hozza el majd az európai ember fejlődését?

2022. márc. 2. 15:12
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Azt még kimaradt,sajnos ők nem fognak már hazatérni jó részük biztos, úgyhogy a fogadó országban fog biztos társat keresni.ezt akartam még írni kiegészítésnek.
2022. márc. 2. 15:13
 2/33 anonim ***** válasza:
98%
Hűha...utoljára egy osztrák fickó könyvében olvastam hasonlót. [link]
2022. márc. 2. 15:17
 3/33 A kérdező kommentje:

Én nem olvastam a könyvet, de ha tudom megveszem majd.

Pont ma gondolkodtam ezen, miközben néztem a híreket.

2022. márc. 2. 15:18
 4/33 anonim ***** válasza:
91%
🙂🔨🪓⛏
2022. márc. 2. 15:20
 5/33 anonim ***** válasza:
90%
Azok a férfiak, akik nem találnak nőt, egyáltalán nem dolgosak a környezetemben, viszont mindannyian azt hiszik magukról. Csak ennyit akartam.
2022. márc. 2. 15:20
 6/33 anonim ***** válasza:
94%

Az megvan, hogy azoknak a nőknek jellemzően otthon van párja?

Eddig is idegesítettek az incel baromságos kérdések, de inkább nem szóltam hozzá mert ne generáljunk forgalmat... de ez most felhúzott.

Nem, nem azért jönnek ide azok a nők, hogy antiszociális nyomik farkára rajtoljanak rá.

2022. márc. 2. 15:21
 7/33 A kérdező kommentje:

Más rasszoknál is megfigyelhető volt ilyen kirajzás a genetikai mintákban.

Pl a magyaroknál mikor török beáramlás volt az országba, vagy a kunok betelepítésénél.

Náluk a mai napig fellelhetőek ezek a testi jegyek,temperamentumok.

2022. márc. 2. 15:23
 8/33 anonim ***** válasza:
98%
kárpátaljai magyar cigány testvéreinkkel lehet keveredni!
2022. márc. 2. 15:29
 9/33 anonim ***** válasza:
98%
Meglátják az ilyeneket mint te és inkább hazamennek meghalni!
2022. márc. 2. 15:29
 10/33 anonim ***** válasza:
76%
Jelentve!!
2022. márc. 2. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!