Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Genetikai felülemelkedést az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Genetikai felülemelkedést az európai ember életében az ukrán menekült nők és az incelek genetikai keveredése fogja elhozni?

Figyelt kérdés

Ukrán nők nagyon dolgos nők, genetikailag kódolva van még bennük a régi beidegződés, a nőknek az urukat kell kiszolgálni, otthon mindent megcsinálni, mosás főzés takarítás.

Mai modern európai nőkből ezt már a média kiírtotta.

Az incelek egy nagyobb része megint egyfajta részét képezik a társadalomnak, dolgosak, értik az informatikát, okosak, csak nem szépek.

Most a sok ukrán nő találkozik ezekkel a szabadon lévő férfiakkal, és mivel szegények anyagi források és lakhatás nélkül vannak, bárhova odacsapódnak, ahol biztos megélhetést remélnek.

Így pár évtized múlva ez a genetikai keveredés hozza el majd az európai ember fejlődését?

2022. márc. 2. 15:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%

Az is genetikailag van bennük kódolva, hogy ba.sznak dolgozni, amúgy se beszélnek magyarul, viszont pénzt költeni azt nagyon tudnak.

A szemükben te vagy a gazdag külföldi. Ugye, nem okozol neki csalódást, és el fogod tudni tartani?

Az ilyen mellékes apróság, hogy szinte biztosan van egy ukran maffiózó exe vagy rokona, aki elbeszélget veled, hogy ugye szeretnéd ráíratni a lakásod.

Értem, hogy háború van, meg mindenki menekül, de ettől ezek az ukránok ugyanazok, akik pancsolt gázolajat adnak el, a többsége nőverő alkoholista, és eddig meg is verték, aki magyarul beszélt. De ettől te még annyit fogadsz be a lakásodba, amennyi jól esik.

2022. márc. 2. 15:31
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

De miért hiszed, hogy az ukránok Afrika szintjén vannak?

A városokban kb úgy élnek mint mi. Vannak megyék, ahol nagy a munkanélküliség és számolgatják a filléreket mint itt Szabolcsban bizonyos részeken vagy Borsodban.

De akik így élnek, nem is néznek ki jól, vagy aki igen és erre épít, az otthon is megtalálta a kiutat a nyomorból, nekik egy magyar nem egy magasabb szint, az ukrán szép csajok Amerikába, Németországba, stb házasodnak, aki erre hajt.

Amit te keresel, az kelet Magyarországon is megtalálható és nyelvet sem kell tudnod hozzá...

2022. márc. 2. 15:32
 13/33 A kérdező kommentje:

Elsőnek tudomány/társadalomtudomány kategóriába akartam, de nem tudtam eldönteni hogy ebbe a kategóriába írjam vagy oda.

Mindkettő részhez tartozik.

Amúgy haverjaimmal is beszélgettünk erről.Nem vagyok incel.

Inkább társadalomtudományi szempontból érdekel a kérdés,meg a válaszok is.

2022. márc. 2. 15:33
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
Akkor inkább oda írd ki.
2022. márc. 2. 15:35
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
Bármeddig szépítheted, attól még erkölcstelen!
2022. márc. 2. 15:47
 16/33 anonim ***** válasza:
98%

Jó, nézzük tudományosan.

Eddig is tudtak keveredni, mert nincs Ukrajna hermetikusan lezárva. Tele van velük az egész ország, egész Európa. Annyi, hogy eddig néha hazajártak, innentől meg nem fognak.

A házias viselkedés nincs genetikailag kódolva senkiben. Ebben nőttek fel. Viszont abban is, hogy a férfi a családfenntartó. Ezt meg az incifincik nem tudják nyújtani. Ezek már akkor csődöt jelentenek, ha egy kávét ki kell fizetni a nőnek.

Az igazán jó nők már rég egy maffiózó oldalán élvezik a horvát napsütést, vagy bepaliztak egy német kuncsaftot.

Meg gondolom mindegyik incel hirtelen perfekt beszéii az ukránt.

2022. márc. 2. 15:48
 17/33 anonim ***** válasza:
9%

Azért én megvárom, mennyi ukrán nő jelenik meg a húspiacon. Mindenesetre én arra számítok, elsősorban a még mindig igényekkel rendelkező Chad -ek és high tier normie -k fogják az ukrán nőket választani a magyar nőkkel szemben, így azokhoz nem fognak hozzáférni az incelek.

Viszont a magyar nők elvárásai Chadhiányban csökkenhetnek, így lehet nekünk is jut valami. A kérdés persze az, hogy a menekültek között milyen arányban lesznek nők ténylegesen és mennyire fogják kihasználni a lehetőséget ukrán és más nemzetiségű férfiak. Afrikaiak például már jönnek be így és az a tömeg is meg fog jelenni, ami korábban Fehéroroszországban ostromolta a határokat.

Másik, hogy ha rövid távon jó is lesz a menekültáradat, hosszú távon vissza fog állni minden a szokásos kerékvágásba, így az értékes genetikájú incel férfiak helyett továbbra is a magas jóképű férfiak fognak szaporodni, amíg össze nem omlik az egész rendszer.

2022. márc. 2. 16:38
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

A genetikai keveredés az ugye tudod, hogy mit jelent? Nem az alkalmi szexet gumiban. Hanem közös gyereket, együtt felnevelve.

Az átlag menekült ukrán nő meg nagyon nem az a kategória, mint az instagramon.

2022. márc. 2. 16:40
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon szivesen mosok főzök takaditok, minden megcsinalok, de akkor te ugye keresel havi netto 1M.et? Csak mert ugye mivel mindent en csinalok, neked kell eltartnod
2022. márc. 2. 17:15
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Valaki lécci ossza ki helyettem kérdezőt úgy istenesen, mert engem lassan már törölnek az ilyenek miatt az oldalról :/
2022. márc. 2. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!