Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért csökkent a bulituristák száma Bp.-n, mert igazuk lett az inceleknek, és az ukrán menekült nők miatt sok Nyugati ex-incelnek lett csaja?
Akkor ezek szerint mégiscsak igazuk lett a magyar inceleknek, hogy az ukrán csajok igenis akarnak pasizni? Lehet összefüggés a bulituizmus radikális csökkenése és aközött hogy sok ukrán csaj menekült Nyugatra (a férfiaknak ugye háborúzni kell), ezért sok Nyugati incel is a nemek arányának javulása miatt barátnőhöz jutott, így már nincs szüksége arra, hogy Kelet-Európába utazgasson barátnőt vadászni.
Akkor mégiscsak ilyen sokat számít a nemek aránya?... ami Magyarországon sajnos még mindig nagyon szar, ugyanis ide szinte egy darab ukrán csaj sem jött.
Radikálisan csökkent. Én emlékszem még 2019 környékén még lépni sem lehetett, most az elmúlt hónapban 5-ször is lementem a bulinegyedbe és szinte kihalt volt, főleg ahhoz képest hogy régen mennyien jöttek. Most így annak a töredéke jön.
Semmi másnak nem tudom ezt betudni, mint annak, hogy azok a férfiak akik Nyugatról jöttek nőt vadászni eddig, azok már nem jönnek mert társra találtak, feltehetőleg ukrán nők személyében.
Ami azt bizonyítja, hogy az ukrán csajok igenis keresnek társat és pasizni akarnak. Tehát az inceleknek igazuk volt.
Nem csökkent.
Baromságokat beszélsz.
Hol nem csökkent? Szombat este voltak ötöd annyian, mint 3-4 évvel ezelőtt egy hétfő/keddi este a bulinegyedben, miről beszélünk?
És az a kevés ember aki volt, azok is főleg magyar pasik voltak, onnan tudom hogy magyarul beszéltek.
Kérdező
1. Pontosan melyik környéken és melyik szórakozóhelyen voltál?
2. GOndolod, hogy a te személyes tapasztalásod hiteles statisztikai adat?
3. Ha valakinek van barátnője, már nem is meg yutazgatni, bulizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!