Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten fiúként kb lehetetlen ismerkedni?
Nem vagyok társasági ember így élőben kb semmi esélyem barátnőt találni. Neten régebben sokat próbálkoztam de személyes találkozás nem jött össze soha. Egy időre feladtam az ismerkedést de most újra neki vágnék csak a korábbi sikertelenségek miatt kicsit rossz, meg hogy 27 éves vagyok és még nem volt barátnőm.
Sok mindenkitől hallom hogy neten ismerkedtek meg de nekem vissza sem írnak.
Nem lehetetlen, nagyon is könnyű. Sok társkereső van, azokon próbáld meg.
Itt is elég lazák a csajok, csak itt mindenkinek van valami komolyabb nyűgje, baja. (köztük nekem is).
Meg eléggé elszaporodtak itt az anyagias csajok, akik itt bontogatják a szárnyaikat.
1.
És kizárólag a társasági embereknek lehet kapcsolata? Ez valami új incel baromság?
Így van, interneten óriási a szórás és a szűrés.
Gondolj bele hány ezer férfit lehet átnézni 1 perc alatt, az életben kint a valóságban ahhoz órák kellenek, vagy napok.
Kiszűröd a kort kezdetnek aztán a távolságot...ezt kb minden társkeresőn lehet regisztráció nélkül is.
És pillanatok alatt lapoznak az emberek, húzgálják a másikat, görgetnek lejjebb...aki a leginkább tetszik csak annál állnak meg.
De ha csak 1 év van plusba vagy mínuszba a valóságban nem számítana a neten viszont kiesel belőle...
Minden ember tudja h a képek visznek mindent.
Szóval ja, ha élőben nem jön össze, neten annál kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!