Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomas/egyetmista csajok ti mennyire várjatok el, hogy a pasi is diplomas legyen?
Figyelt kérdés
Vagy elég ha diploma nélkül sikeres és van egy jónak mondható egzisztenciája?2023. júl. 8. 08:19
11/18 anonim válasza:
2# Diplomával észt sajnos nem kapsz, de ha nincs diplomád és ügyes vállalkozóvá tudsz válni, na, azt csináld utána. Ha tudod...
12/18 anonim válasza:
10
Hagyjuk már... Azokban a családokban, ahol a lányt támogatják a továbbtanulásban, ott a fiút is. (Ha egyformán értelmesek.)
13/18 anonim válasza:
Nekem a covid időszak tanulsága az, hogy tökmindegy van e diplomája, rettenetesen sok a duplanullás a diplomás végzettségű emberek között. Nekem most már az a fontos, hogy "rendszerbirka végzettsége" az ne legyen!
14/18 anonim válasza:
Nekem fontos a diploma, mert az a tapasztalatom, hogy több témám van egyetemista/diplomás férfiakkal és jobban kijövök a hasonlóan intellektuális beállítottságú férfiakkal.
15/18 A kérdező kommentje:
1. És a pannon egyetem is felejtős szerinted? Én most végeztem ott mérnökinformatikus szakon.
2023. júl. 8. 13:03
16/18 anonim válasza:
Alap, hogy legyen egy JÓ diplomája, anélkül szóba sem állok senkivel. 24 éves pasim most végzett mérnök MSc-n a BME-n, de már két éve gyakornok egy budapesti cégnél, ahol most lett főállású junior mérnök, havi nettó 500 ezerért.
Én az ilyet szeretem, fiatal, helyes, szorgalmas, igényes.
42, nő
17/18 anonim válasza:
Agysebèsz vagyok, a fèrjem utcaseprű.
20 éve együtt vagyunk ìgy is :)
18/18 anonim válasza:
Komunikációt végeztem, a blikk rúzsba is írták h egy ijen művelt nőnek topp pasijár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!