Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig az ilyen embereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az ilyen embereket fogom ki ?

Figyelt kérdés

Jelenleg van az életemben egy introvertált srác, aki elmesélte, hogy megbántották sokan.

Meg ő olyan aki képes idealizálni a másikat, ezért gyorsan elkezd kötődni.

Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt én is ilyen vagyok.

Viszont nem bízik bennem, ami azért furcsa számomra, mert mindig ilyen srácokat fogok ki. Pedig rendkívül jó szívű lány vagyok. Ezért kicsit magamra vettem ezt a bizalmi kérdést, hiszen nem én bántottam meg.

2023. júl. 1. 06:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a hasonló személyiség miatt fogsz ki olyat aki azt mondhatod, hogy "én is ilyen vagyok"..

De egyébként, ha valaki nem bízik benned annak ellenére, hogy nem tettél semmit ez ellen, hogy ne tegye akkor nem kell erőltetni, hanem el kell engedni. Utólag majd sírhat, ha rájön, hogy esetleg nem kellett volna bizalmatlankodni.

Igazából nem a te vagy bárki felelőssége vagy feladata, hogy más sérelmeivel foglalkozz amit esetleg az előző kapcsolataiban gyűjtött össze.

2023. júl. 1. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

"Meg ő olyan aki képes idealizálni a másikat, ezért gyorsan elkezd kötődni."

"Viszont nem bízik bennem,"

Most akkor gyorsan kötődik, vagy pont hogy nem?

2023. júl. 1. 06:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából kontrollálni próbálja magát, hogy ne csalódjon.
2023. júl. 1. 06:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenekkel az a baj hogy mindig neked kell őt nyugtatni neked kell bizonygatni ő mindig az áldozat kozben az ilyenek mennek félre lesznek inkorrektek is
2023. júl. 1. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
4. Altalaban a nagydumasokra igaz, lehet a te eseted kivetel .
2023. júl. 1. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Dehogyis. A legsunyibb incelek is ilyenek. Akik örülnek ha csak 1 nő is szóba áll velük.

Aztán igy tengenek lengenek es amikor mit ad isten van egy másik lány is aki hozzászólt, egyből nyitnak reménykednek:D

2023. júl. 1. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6. Te aztan tudod. Irigykddsz ha valaki jobban nez ki mint te , es tetszik egy nonek.
2023. júl. 1. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Itt különböző nemekről van szó.

Mit irígykednék egy incelre meg olyanra aki vagy tapad meg hirtelen kötőik munt egy koborkutya, vagy pedig be van rosálva nem e atvágják, mert alapvetően átvágják mert ilyen balfék?

Amugy meg a másik téma amit belehozol ha egy pasinak mas kell az marhára nem jelenti azt hogy az a más szebb lenne:D

2023. júl. 1. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!