Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános jelenség a férfiaknál, vagy csak én fogok ki mindig rossz embereket és csak rám sértődnek meg mindig?
Miért kell siettetni a dolgokat? Miért kell erőltetni már első randinál a fizikai közeledést?
Rendszeresen az történik velem, hogyha valakivel találkozok, és nem történik már az első randin semmi (akár csók stb..) akkor az a szememre van hányva találkozó után.... velem van valami probléma??
Ez a korszellem, nem a férfiak hibája csak.
Minden kell és azonnal.
Nem veled.
Es ne engedj az elveidbol
En sem vagyok hajlando addig meg csokolozni sem ameddig nem erzem h szeretnem.
Ne fogja meg a kezem nem erintsen meg addig amig en mem akarom
Ha zavarja igy jart.
En akkor szexelek ha vagyom az illetore ha kivanom, akkor engedek a csoknak es az erintesnek is
Ha nincs meg bennem az h akarom akkor hagyjon beken.
Ha a szememre akarja vettni kiosztom h oke te akarod de en nem! Tartsd tiszteletben azt h en nem vagyok kesz ra. Nem erzem azt h kell nekem.
Van egy csomo pasi meg nem erdekel ha az ilyenek lelepnek. Majd lesz aki turelmes lesz velem.
Többet kellene talán beszélni előtte , és jobban meg kellene ismerni a másikat talàn, és nem kerülnek ilyen helyzetbe
Kedves, ismerkedni nem úgy szoktak, hogy találkoznak?? Utálok neten pötyögni, ezért úgy vagyok vele, hogy inkább élőben veszem elejét a dolgoknak. Még is mi lenne az ismerkedésre a leidálisabb mint hogy élőben beszélünk (ismerkedés céljából) 1-2 órát?...
Normális ember mondjuk ilyesmit nem sérelmez nyíltan, ott IQ gondok vannak.
Ezzel most rám célzol, vagy az illető személyekre akiknek nem tetszik hogy nem történt találka közzben semmi? Mert én konkrétan nem sérelmezem, hogy ilyenek, hanem inkább furcsálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!