Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínomban már könyvesboltban szólítottam le nőt, de pont mesekönyvet keresett. Adjam fel? Reménytelen?
Rákérdeztem, hogy a gyerekednek, válasza igen volt. Nyilván puhatolózhattam volna, hogy egyedül neveli-e, mert akkor ismerkedhetünk, de gondoltam, nem erőltetem.
Nem lehet mondani, hogy ne lennék bátor, csak valahogy nem a jó nőt sikerül leszólítani szinte sehol az utcán.
Mit kéne tennem?
21
De felannyi a normális pasi. Elég elkeseredett lehet, aki bevállalja más kölykét a punciért. És ezt nőként mondom.
Ha a homlokára lett volna írva, hogy egyedül neveli a gyerekét, akkor is leszólítom.
Úgy tippeltem, hogy nemcsak gyereke van, hanem párja is, ezért nem erőltettem tovább.
Sajnálom, hogy ezt magyarázni kell.
Nyugi, legközelebb a jatszótéren fogok ismerkedni, és az összes nőt végigkérdezem, hogy azért nincs itt a párod, mert elhagyott? És az igent felelőnek elkérem a számát.
Így már megfelel???
Emberek, nem tudtok szöveget értelmezni? Súlyos gondok vannak egyeseknel.
Senki le se tojja hogy kölyke van a nőnek, csak a kérdező feltetelezte hogy valószínűleg akkor foglalt. Ti meg már azon vitatkoztok hogy a férfiak a saját gyereküket se nevelik. XD
"Miért, szerinted meg kellett volna kérdeznem, hogy és amúgy egyedül neveled a kölyköt?!"
Nem.
Azt kellett volna megkérdezned, hogy lenne-e kedve ismerkedni? Esetleg ha lényegre törőbb vagy, akkor azt, hogy van-e valakije?
Tudod, ugyanazt az információt meg lehet kérdezni tiszteletteljesen, tapintatosan, és bunkón is. Úgy tűnik, hozzád utóbbi közelebb áll. És ez lehet a probléma úgy általánosságban is. Az egyedülálló nők sem szeretik a nyers és bunkó pasasokat.
De hát sehogy nem kérdeztem meg tőle, honnan tudod, hogy bunkó voltam?
Még egy kiegészítés: ha nem mesekönyvet vesz és csak leszólítom, majd közli, hogy van párja, a kérdést ugyanígy kiírtam volna, hogy nincs szerencsém. Sajnálom, hogy ezt magyarázni kell.
23 mér lenne elkeseredett? Az olyentől is agyverzést kapok 😂.
F33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!