Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínomban már könyvesboltban szólítottam le nőt, de pont mesekönyvet keresett. Adjam fel? Reménytelen?
Rákérdeztem, hogy a gyerekednek, válasza igen volt. Nyilván puhatolózhattam volna, hogy egyedül neveli-e, mert akkor ismerkedhetünk, de gondoltam, nem erőltetem.
Nem lehet mondani, hogy ne lennék bátor, csak valahogy nem a jó nőt sikerül leszólítani szinte sehol az utcán.
Mit kéne tennem?
1#
Egyszer egy bölcs ember mondta "nobody wants to continue from somebody's saved game"
Ha nem is leprás, de valóban nem túl jó dolog más gyerekét nevelni.
Ha jófej vagy, akkor időt-pénzt nem sajnálsz rá, aztán ha meg olyanja van, akkor "nem vagy az apám", az anyja pedig nyilván nem a gyerekét fogja lecseszni emiatt.
Kösz, de nem.
Szegény kölyköket is csak az anyjuk szereti senki más.
Minek a csok is. Jó sok lesz.rt gyerek lesz
"Ha nem is leprás, de valóban nem túl jó dolog más gyerekét nevelni."
A saját kölykeiket sem nevelik különben ez fel se vetődne hogy masét kéne. A saját se érdekli őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!