Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínomban már könyvesboltban szólítottam le nőt, de pont mesekönyvet keresett. Adjam fel? Reménytelen?
Rákérdeztem, hogy a gyerekednek, válasza igen volt. Nyilván puhatolózhattam volna, hogy egyedül neveli-e, mert akkor ismerkedhetünk, de gondoltam, nem erőltetem.
Nem lehet mondani, hogy ne lennék bátor, csak valahogy nem a jó nőt sikerül leszólítani szinte sehol az utcán.
Mit kéne tennem?
Ez már a totális elkeseredettség, mikor az utcán szólítgatsz le nőket.
Minnél jobban erőlteted, annál rosszabb lesz.
Munkahely/buli/társkereső.. ha egyik sem megy akkor add fel.
Munkahelyen szintén foglalt volt a nő, vagy épp két másik nem válaszol, eltűnik messengeren, miközben a folyosón rámköszön.
Bár volt munkahelyi szex, de a nő lakása nagyon igénytelen volt, ami nem fér bele.
Buliba nem járok.
Társkeresőn idősebb nőknek kellek. Tinderen 0 match.
OK, feladom.
Kérdező
VOlt munkahelyi szex.
KÉpes vagy odamenni és leszólítani nőket.
Már most überelted az itt írogatók 80%-át!:D Nehogy feladd, teljesen jó vagy, csak hát igen, ha nem kimondottan ismerkedős felületen tolod, akkor bizony a zavarosban kell halászni, sok lesz a vakvágány.
De látod, sok gyökér még azt se vette le, hogy nem a gyerek volt a fő probléma, hanem az, hogy nagy eséllyel van párja, akkor meg kár próbálkozni. Pedig konkrétan le is írtad, mégis azon lovagolnak, hogy a gyerekes anyukák offosak meg más kölykét ne neveld stb...:D
Ezekkel vagy egy versenyben.
Komolyan úgy gondolod, hogy fel kéne adnod? Szerintem baromira nem.
Van két 30as szingli haverom. Épp két hete volt egy diskurzus erről, hogy az egiyk mondta, hogy hát ő odamegy csajokhoz, de a harmadik elutasítás után ő aznapra abbahagyja, neki elég volt ennyi kudarc.
Erre mondta a másik, hogy ez jó szar praktika, merthát így konkrétan arra vár, hogy minden harmadik nőből egynek bejöjjön. Ami mocskosul aránytalanul nagy arány lenne. Ki az aki bejön a nők egyharmadának? Jóformán senki.
Ő (mármint a másik srác) ha csajozásra szánt estéje van, akkor legalább 10-15 csajhoz megy oda, de a 20 sem ritka. Ez már 5-6%-ot jelent ami bőőőven reálisabb arány.
És hát mit mondjak, amikor beszélgettünk, akkor mindkét srác szingli volt. A második előtte 1-2 hónappal szakított és most 3 perce írta, hogy szombaton nem ér rá, mert randija lesz egy csajjal és úgy néz ki jól alakulnak a dolgok.
Aki meg csak 3 csajhoz megy oda, ő 5 éve szingli...
Szóval na, érted? Benned megvan ami ahhoz kell, hogy előbb-utóbb sikerüljön a dolog. Egyszerűen csak tarts ki és csináld! Hajrá!
Maga az ötlet nem rossz, de legközelebb kicsit várj, hogy milyen könyveket nézeget. :)
Néha egy egyszerű hétköznapi kedvesség is elég. Pl én elég kicsi vagyok, két barátom ismertem meg úgy, hogy odajött hozzám és segített valamit a polcról levenni. (Boltban és munkahelyen). Onnan már el lehet indítani egy bemutatkozást, beszélgetést.
Nálunk még működik az ősi módszer is. Ha van szingli fiú és lány az ismerősök között, és azt gondoljuk, hogy passzolnának, akkor bemutatjuk őket egymásnak. Ez egy elég sikeres megoldás. Például én így ismertem meg a férjem. :)
Na álljunk csak meg egy szóra. Az egy éretlen senki aki ahhoz nem nő fel hogy más gyerekét nevelje?
Kedves elvált anyukák! A hozzáállásotok meg gondolkodásotok miatt nem kelletek senkinek sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!