Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Egyetértetek azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egyetértetek azzal, hogy egy vékony nővel bárki randizna?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy vannak a férfiak, akik a vékony nőket szeretik, ők csak és kizárólag vékonnyal állnak szóba. Vannak azok, akik szeretik a plusz kilókat, egészen akár túlsúlyig menve, de ők simán randiznak vékonnyal is, sőt, őt választják, ha választhatnak. Ja és ez a vékony lehet akár kórosan sovány is, nem csak szép vékony.
2023. júl. 5. 07:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

#30:

Aranyos, hogy ezt mondod. :) Nekem is jó a kapcsolatom - bár a partnerem is nagyon kedves általában és türelmes velem. Sokat szeretgetjük egymást. (Nekem inkább az a furcsa, hogy más párok nem vagy nem is dicsérgetik egymást például…)

2023. júl. 5. 17:34
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

27

A 24-es vagyok.

"Nem vagyok intelligens, tájékozott és művelt," Hát én igen, de azért lássuk be, a férfiakat elsőre nem ezek fogják meg. A férfiaknál nagyon fontos, hogy szexinek és szépnek lássák a partnerüket és ezt lehet csűrni-csavarni, de így van. Nem kell ehhez vékonynak lenni, nem kell ehhez gyönyörűnek lenni, de egy férfinek vonzódnia kell a partneréhez.

Amúgy egyszer megkérdeztem az egyik exemet, hogy mit gondol, én vagyok-e jobb nőben vagy ő pasiban. Rávágta, hogy én egy icipicit jobb vagyok nőben, mint ő pasiban. A szép az, hogy ő egyszer saját magáról vmi olyat mondott, aminek az volt a lényege (nem akarom idézni a pontos szavait), hogy ő baromi rondának tartja magát. És bár nem volt baromi ronda, de azért elég ronda volt. :)

A vicc az, hogy ugyanezt a kérdést feltettem egy másik exemnek is, ő meg elhűlve mondta, hogy én sokkal jobb nő vagyok, mint ő pasi. Ebben meg az a szép, hogy ő egy egész jó külsejű férfi, gyönyörű szemekkel, férfias vonásokkal, nagyon jó izmos alakkal (fiatal korában atletizált, idősebb korában is rendszeresen sportol).

Lényeg a lényeg, mindenki azt gondol magáról, amit akar. Én már így idősebb koromra megbékéltem magammal.

2023. júl. 5. 17:36
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért vagyunk feltűnőbbek, mint sok szebb lány, akiknek mondjuk nincs ilyen kisugárzása.

Én is sokszor meglepődöm rajta, hogy mennyire attraktívnak tartanak a férfiak, pedig magamat nem látom olyan szépnek, mint sok más nőt.

2023. júl. 5. 17:37
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

"Hát én igen, de azért lássuk be, a férfiakat elsőre nem ezek fogják meg. A férfiaknál nagyon fontos, hogy szexinek és szépnek lássák a partnerüket és ezt lehet csűrni-csavarni, de így van."

Persze, ez vitathatatlan.

Én azzal a résszel arra szerettem volna rámutatni, hogy pusztán amiatt, mert ronda vagyok - és ez nőként a lehető legnagyobb, megbocsáthatatlan bűnnek számít -, az az általános közvélekedés, hogy bőven be kellene érnem a szellemileg visszamaradottakkal is*. Noha én az azért nem vagyok, még ha nem is vagyok a legélesebb kés a fiókban. Ennyit számít az ocsmányság. Sokkal lejjebbi polcra helyezi a nőt a férfi megfelelőjénél. Sokkal-sokkal...

*meg mindenféle egyéb szempontból erősen problémásakkal, lásd pl. a felsorolást

2023. júl. 5. 17:55
 35/44 anonim ***** válasza:
76%
Senki nem jön össze olyannal akit valami miatt rosszabbnak gondol saját magánál, pont ez a lényeg hogy a párodat mindig jobbnak kell látnod magadnál :D
2023. júl. 5. 18:10
 36/44 anonim ***** válasza:
79%
A társkeresőkön is látom, hogy a férfiak legalább 90-95%-a a sovány és a vékony, v. a sportost alkatot jelöli meg a keresésének "tárgyaként".
2023. júl. 5. 19:32
 37/44 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nem. Pedig én vékony magas pasi vagyok, mégis legtöbb barátnőm enyhén dundi volt. Valahogy jobb volt a kisugárzásuk, kedvesebbek voltak hozzám. :)
2023. júl. 5. 20:51
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Én randiznék, mert bejönnek.
2023. júl. 5. 21:28
 39/44 anonim ***** válasza:
68%
Lehet valaki szép vékony és csúnya vékony. Van akinek akkora "lófeje" van már bocsánat a kifejezésért, hogy csak na, de roppant szépnek tartja magát mert 50 kiló :D Ez inkább szánalmas.
2023. júl. 5. 21:49
 40/44 anonim ***** válasza:
90%

Alapvetően szebb a vékony, és több szebb van vékony mint duci ez nem is kérdés mivel a vékonyságtól szebb az arc.

Ritka ha egy duci testesebb széparcú.

Nem véletlen ha valaki lefogy, az arca sokkal szebb fiatalosabb lesz, ugyanez fordítva már nem igaz, ha valaki felszed pár kilót emiatt helyesebb lesz? Soha.

2023. júl. 5. 22:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!