Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Egyetértetek azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egyetértetek azzal, hogy egy vékony nővel bárki randizna?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy vannak a férfiak, akik a vékony nőket szeretik, ők csak és kizárólag vékonnyal állnak szóba. Vannak azok, akik szeretik a plusz kilókat, egészen akár túlsúlyig menve, de ők simán randiznak vékonnyal is, sőt, őt választják, ha választhatnak. Ja és ez a vékony lehet akár kórosan sovány is, nem csak szép vékony.
2023. júl. 5. 07:30
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
37%
Igen, általában az egészségesebb és esztétikusabb testalkatot preferáljuk, nem a grönlandi bálna fizikumot.
2023. júl. 5. 07:40
 2/44 anonim ***** válasza:
100%

Lehet benne igazság

Nekem pl csak a vékonyak jönnek be.

2023. júl. 5. 07:50
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
nem
2023. júl. 5. 07:58
 4/44 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Van rengeteg férfi aki a kifejezetten túlsúlyos, sokszor extrém elhízott nőket kedveli. Valakinek ez a fétise.

Illetve a vékonyságnak is vannak fokozatai, nem hiszem ,hogy egy anorexiás külső annyira nyerő lenne. Illetve van a mondás is, hogy a csontokkal játszanak a kutyák, vagy valami hasonló.

Szóval jó ha a nőn van egy kis fognivaló, nem csak csont és bőr.

2023. júl. 5. 08:07
 5/44 anonim ***** válasza:
85%

Nem, több alkalommal megnéztem valamelyik sovány nőt de egy csontvázat láttam, 2 mp után már nem vonzott. Nem tudom elképzelni, hogy ha ugyanaz a személyiségük lenne őt választanám egy ducibb nő helyett. Ez a túl sovány nőknél van.

Na most ha mondjuk egy egészségesebb példát néznénk, két átlagnál se feltétlen a vékonyabbat választanám. Az összkép fontosabb.

2023. júl. 5. 08:20
 6/44 anonim ***** válasza:
87%
Ezt amúgy úgy kérdezed, mintha egy vékony nő nem lehetne csúnya. Pont ugyanannyi csúnya arcú nő van vékonyban, mint duciban. És a csúnya arcú nőket sem szeretjük. De ha csak szexre kell, akkor ha vékony, jöhet kicsit csúnyábban is, max egy-két alkalomra.
2023. júl. 5. 08:24
 7/44 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Nekem ritka az a vékony nő aki bejön, ellenben a legtöbb átlagos, "van rajta mit fogni", illetve a kicsit duci nőt vonzóbbnak találom. Nem vagyunk egyformák.
2023. júl. 5. 08:32
 8/44 anonim ***** válasza:
71%
Duci nő kizárt dolog, akármilyen jófej és széparcú
2023. júl. 5. 08:40
 9/44 anonim ***** válasza:
84%

Vannak vékony nők akiket bottal sem piszkálnék meg

És nem csak én mert tapasztalom hogy sokan mások sem

2023. júl. 5. 08:44
 10/44 anonim ***** válasza:
95%

"Ja és ez a vékony lehet akár kórosan sovány is, nem csak szép vékony."

Hát nem. Én a kórosan sovány kategória vagyok (oké, + ronda arc). Qrvára nincs rám kereslet, nemhogy bárki.

2023. júl. 5. 09:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!