Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Egyetértetek azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egyetértetek azzal, hogy egy vékony nővel bárki randizna?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy vannak a férfiak, akik a vékony nőket szeretik, ők csak és kizárólag vékonnyal állnak szóba. Vannak azok, akik szeretik a plusz kilókat, egészen akár túlsúlyig menve, de ők simán randiznak vékonnyal is, sőt, őt választják, ha választhatnak. Ja és ez a vékony lehet akár kórosan sovány is, nem csak szép vékony.
2023. júl. 5. 07:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%

Főleg akkor az igazi a vékonyság, ha olyan mellé, mint Trelawney professzor.

Kis ízelítő:

"Trelawney professzor belépett a tűz fénykörébe. Harry az első pillanatban azt hitte, hogy egy óriási rovart lát: a tanárnő csontsovány volt, fátyolszerű, csillogó kendőt viselt a ruhája fölött, s hatalmas szemüvege természetes méretének sokszorosára nagyította a szemét.

Hosszú, vékony nyakában számtalan lánc és gyöngysor lógott, csuklója és ujjai ki se látszottak a karperecek és gyűrűk sokasága alól."

2023. júl. 5. 09:45
 12/44 anonim ***** válasza:
24%

Nem is a vekonysagon van a hangsuly hanem a forman es a magassagon, hiaba vekony ha szelesek a vallai es keskeny csipoje van, hiaba van rajta tobb fognivalo ha kozben folyik a haj a testen vagy ha egy gyerekkel azonos magas, mert lehet van rajta mit fogni de gyerek hatasa van, ezzel az egyel sok haverom egyetert.

Egy vekony no barmikor feltudja magat tunningolni egy kis edzessel, a dagadt pedig csak azzal jon hogy csontokkal csak a kutyak jatszanak. Egy vekony no barmit fel tud venni, a fehernemuket es a ruhakat is rajuk gyartjak, viszont egy erosebb non meg egy cicanadrag is borzalmasan all.

2023. júl. 5. 10:02
 13/44 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2023. júl. 5. 10:39
 14/44 anonim ***** válasza:
73%

#10 De van rád kereslet! Nyakamat rá merném tenni hogy nekem bejönnél!

Nekem a simán vékony nők mellett a "kórosan sovány" kategória is nagyon bejön.

Barátaim nem értik hogy mit eszek az ilyen nőkön, de én imádom őket.

Nálam a duci nők azok aki teljesen kizártak.

31F

2023. júl. 5. 11:08
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy nőként írok. 10-essel értek egyet.

Nem csak testem van, hanem arcom is. Az meg nem annyira szép (bár sztem egyáltalán nem is ronda). SOHA nem volt sikerem férfiaknál.

Meg ez a "legyen vékony a nő, akár nagyon vékony is", oké kiscsillag, de mit kezdesz velem, ha te mondjuk 170 cm vagy, én meg 180? Jah, hogy a PICI vékony nők tetszenek? :))

2023. júl. 5. 11:14
 16/44 anonim ***** válasza:
33%

#14, nos, akinek egy ilyesmi: [link]

vagy ehhez hasonló: [link]

alkat bejön, arra okkal néznek furán még a barátai is... Egy idegen nő számára pedig valahol kicsit ijesztő lesz, mert nem utal semmi egészségesre.

2023. júl. 5. 11:20
 17/44 anonim ***** válasza:
83%
#16 Pedig ezek jól néznek ki!
2023. júl. 5. 11:24
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
#15 Én is 180cm vagyok úgyhogy no problem :)
2023. júl. 5. 11:25
 19/44 A kérdező kommentje:
#10 Ismerek olyat, aki nemcsak ronda és kórosan sovány, de mellé még borderlineos is, egy napig sem szingli, mindig ő szakít és naponta nyomulnak rá új pasik. Úgyhogy ne mondj ilyeneket, hogy nincs rád kereslet :)
2023. júl. 5. 11:26
 20/44 anonim ***** válasza:
86%
Volt 45kg 174cm barátnőm, akinek konkrétan közepes méretű feneke volt. Szerintem papírból voltak a csontjai:D
2023. júl. 5. 11:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!