Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A félénkség férfiaknál mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénkség férfiaknál mások szerint is fatális hiba és súlyos probléma?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy férfi félénk, azaz minden kezdeményezés komoly stresszt okoz számára, ill. menekülési vágya van ilyen helyzetekben, az mennyire meghatározó probléma társkeresésben?

2023. júl. 4. 14:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"de azért legyen már saját véleménye, személyisége, ne maradjon 8 éves kisfiú szintjén se."

Ti valamit nagyon nem jól fogtok fel

Miért ne lenne véleménye?

Miért ne lenne személyisége?

Ezeket a butaságokat honnan szoptad?

2023. júl. 4. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Most írtam volna valami "szépet" de inkább csak annyit írok, hogy te sz*psz, mert még ismerkedni se mersz. :D
2023. júl. 4. 15:31
 13/25 A kérdező kommentje:

"Most írtam volna valami "szépet" de inkább csak annyit írok, hogy te sz*psz, mert még ismerkedni se mersz. :D"

Ha csökkent értelmű degenerált vagy akkor mi visz rá hogy mégis osszad az észt gyakorin?

Merthogy a félénkség azzal jár hogy ismerkedni sem mer az ember az nyilvanvaló, írtam is

Akkor mi a retkes fenének kell ebből is fikázást csinálnod?

Erre vered ki, vagy mi a francért kell?

2023. júl. 4. 15:35
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Naaa, élőben legyen ekkora pofád, és máris nem is vagy félénk, probléma megoldva. :)
2023. júl. 4. 15:38
 15/25 anonim ***** válasza:
84%

Értem, szóval itt jár a pofád, olyan nagy mint a Bécsi kapu, de ha a való életben kéne hozzászólni egy nőhöz már teljesen leblokkolsz, egy mukkot nem mersz szólni.

Emiatt idegbeteg vagy, káromkodsz, mint a legutolsó proli. Hát remélem senki nem lesz olyan buta, hogy esélyt ad neked, mert teljesen kikészítenéd.

A dührohamaid, a komplexusaid nem ártana kezeltetni viccen kivul! Félelmetes, hogy ennyire felidegeskedtél. 👀

2023. júl. 4. 15:39
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem idegesedtem fel:)

Mindössze nem lehet megérteni hogy mi visz rá egyeseket hogy ész nélkül az észt ossza

Ez elég szánalom dolog, írásban amilyen nagy pofája van neki, annyira nagy pofám nyílik nekem is. Az hogy írásról van szó eleve más, és a provokációval szembeni önvédelem is más hangnemet követel meg, ez pedig nem okoz stresszt

Az idegenek megszólítása viszont azt okoz egy félénk férfinak.

Ezt kikapcsolni nyilván nem lehet, mivel ezt hordozza az ember magával gyerekkorától kezdve amikor rögzülnek ezek a jellemvonások

2023. júl. 4. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, az átalad leírt tünetegyüttes nem sima félénkség, hanem szociális fóbia, azaz mentális betegség. Menjél vele a hozzád legközelebb eső állami pszichiátriai gondozóambulanciájára, ott ingyen is kezelik, amennyibem együttműködő páciens vagy.
2023. júl. 4. 15:45
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

De miféle provokáció van abban, hogy még némely 8 éves is lekörözz? Ez az igazság.

Menekülsz még akkor is, ha hozzád szólnak, mert nem tudsz beszélgetni se annyira be vagy tojva pedig csak egy ember mint te. Megcsak párkapcsolatrol se kellene, hogy szóljon csak sima barátság.

Otthon nem lehetett gyermekkoromban valami szép életed, vagy mentális beteg vagy alapból, pluszban agresszív is vagy, ez mindenkinek átjött, mert tényeket képtelen vagy elfogadni!

Tényleg remélem, hogy addig míg nem leszel normális emberi szinten az égvilágon senki nem vesz figyelembe! Kezeltesd először magad, aztán ismerkedj! Rád fér nagyon.

2023. júl. 4. 15:51
 19/25 anonim ***** válasza:
47%
te incel vagy, nem félénk
2023. júl. 4. 16:17
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Ja, felnőtt emberhez úgy általában nem illik a félénkség. Nem csak a tarskereseben hanem úgy általában; gondolj bele hogy bemész a bankba aztán az ügyimtéződ remeg mint a nyárfalevél, és alig mer a szemedbe nézni. Nem jó élmény...
2023. júl. 4. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!