Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy visszahúzódó pasival?
Van egy pasi aki iszonyúan visszahúzódó.
Nem értem egyszerűen mit is akar tőlem, mert konkrétan néha tök kedves, máskor meg egy szót sem szól.
Egyszerűen nem értem mi a problémája velem.
Írtam neki, hogy edzésre sem jöttél tegnap, jól vagy e, de semmi válasz.
Akkor kérdeztem tőle, hogy milyen animéket szeret, de erre se kaptam 2 napja választ.
Egyszer ilyen, máskor olyan.
mondjuk ilyen kérdésre, hogy milyen animét szeret nem hiszem, hogy azért nem válaszol mert félénk.
amúgy ha tényleg félénk, de úgy érzed akarna valamit, akkor legyél aktív és csavard a beszélgetést necces témákra és provokáld.
csak az a kockázat, hogy lehet tényleg belehúzod valamibe és igazából nem is akarta és csak valami random dolog lesz :D
-Nem tetszel neki, nem akar barátkozni se veled.
-Tetszel neki, de önbizalma nincs.
De inkább az elsőre szavazok, ha arra nem képes, hogy visszaírjon bár szemtől szemben néha beszélget veled, akkor ő nem visszahúzódó és ilyesmik, hanem nem kellesz és kész.
ha nem válaszol, akkor azt jelenti, hogy nem érdekled.
azért nem szól hozzád, mert nem akar veled foglalkozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!