Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk lány hogyan tudna változtatni a félenkségén?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 14:06
1/18 anonim válasza:
Előszőr is rá kéne jönni, hogy mitől fél.
2/18 anonim válasza:
Ugy, hogy baratkozik, ismerkedik, megprobal nyitott lenni, csak eleinte lesz kinos, de ha nincsenek amugy bajok a lannyal, csak o kepzeli, akkor idovel rajon, hogy senki nem gondol rola semmi rosszat.
3/18 anonim válasza:
Ez a félénkség merő véletlenségből nem szociális fóbia, kérdező?
4/18 anonim válasza:
Nem biztos hogy kell változni. Sok a tolakodó, erőszakos, rámenős lány. Férfiszemmel sokkal szimpatikusabb az, aki visszafogott, vagy félénk. Nekem sokkal több bizalmam van ilyenekhez, mint aki harsány, és domináns. Jobban tetszettek mindig is azok, akik félénkebbek. Az külön jó, ha egy jó beszélgetés közben oldódik fel, akár többedik alkalommal. Még direkt jót is tesz az ismerkedésnek, nem hátrány, mert több figyelmességet igényel a férfitől.
5/18 anonim válasza:
4 Elkepzelheto, hogy nem ti ferfiak vagytok a vilag kozepe, es egy felenk ember nem jokedvebol az. A szorongast ne szexualizaljuk mar😂😂😂 Ez egy szar allapot az illetonek, amin jogosan szeretne valtoztatni. Krvara mindegy, neked mi jon be.
6/18 anonim válasza:
Nem tudom, ez te vagy-e vagy csak valakiről kérdezed, de jó lenne tudni a félénkség okát. Tudsz erről valamit?
7/18 anonim válasza:
#5 Én is ezt akartam mondani, de kár koptatni a stavakat. :)
8/18 anonim válasza:
5 Nem szexualizáltam, ezt te vetíted ki.
"Krvara mindegy, neked mi jon be."
Mint ahogy a te vélemémnyed is mindegy amúgy. :D A kérdésre válaszolj.
9/18 anonim válasza:
5 a nőknek általában a férfi a világ közepe. Akkor is ha utalja és megveti őket is nagy befolyással vannak rájuk. Még az lenne a jó ha önállósodnának és függetlenednének a nők, érzelmi kontroll, fizessen magának dolgokat, stb.
Igen egy harsány domináns hangoskodó lány sokkal sokkal taszítóbb de sok férfinak ez kell, sok lánynak meg valami focista kigyúrt magas helyes fiú aki azt se tudja mire valóak a könyvek és mi tortenik az életében.
10/18 anonim válasza:
"a nőknek általában a férfi a világ közepe"
Nagyobbat nem is tévedhetnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!