Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit javítana a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit javítana a férfiak helyzetén, ha a fiatal 20 - 40 éves korosztályban erőteljes nőtöbblett lenne?

Figyelt kérdés

Főleg az incelek szokták érvként használni hogy a fiatal párválasztási korosztályban férfitöbblett van emiatt sincsen sikerük a nőknél.

Ha esetleg ez megfordulna és erőteljes nőtöbblett lenne az mennyit segítene, változtatna a problémán? A nők vajon jobban a sikertelen férfiakat választanàk vagy abszolút semmit nem javítana a helyzeten mert a nők akkor is a jó pasikat választanák és max egy jópasinak nem 3 hanam 6 nő lenney illetve még több szingli nő lenne..

2023. júl. 4. 08:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
80%
A ferfiaknak igy sincs okuk a panaszra. Az inceleket meg ne hivjuk ferfiaknak, nulla atfedes van a ket csoport kozott.
2023. júl. 4. 09:49
 12/65 anonim ***** válasza:
97%

Nem sokat.

Így is rengeteg szingli nő van abban a korosztályban és ez azért van, mert a jelenlegi férfi felhozatal nem nyerte el a teszésüket.

Persze, van az a réteg aki annyira társfüggő, hogy inkább együtt van olyannal aki annyira nem nyerő nála, deee ez a kisebbség. De amennyien ők vannak, annyival javulna az incelek helyzete.

Mert azért azt hangsúlyozzuk ki, nem a férfiak helyzetéről szól a kérdés, mer tők köszönik szépen, jól vannak. Az incelekről szól a kérdés.

Deeee igazából a helyzet megoldható lenne azzal is, hogy a férfiak érettebben, felelőségteljesebben kezdenének el gondolkodni. Nem véletlen, hogy csak 20 elején lévő csaj inkább 25 fölötti pasiban gondolkodik, mert kb a 20 az új 16, a mai fiatal felnőtt férfiak azon a szinten vannak, mint régen a tinik. Ősrégi mondás, hogy a nők korábban érnek, és ez most hatványozottan látszik. Nem anőkön, a férfiakon.

2023. júl. 4. 09:55
 13/65 anonim ***** válasza:
91%
Semennyit. Ha nem lenne számomra megfelelő férfi, inkább egyedül élnék.
2023. júl. 4. 10:17
 14/65 anonim ***** válasza:
0%

A mai nőkből lenne a nőtöbblet?

Kösz, nem.

Kell a fenének ilyen feminista, azértismegmutatom, kihaénnem tehén.

Ráadásul a többség erősen átlag alatti, pláne amikor vetkőzik, derülnek ki az "extrák".

Ezekkel van tele a társkereső, megsavanyodott nyanyák gyülekezete, különben is, van az a réteg, ami bármikor ugráltatható.

2023. júl. 4. 10:31
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
14-es tipikus ffi, aki nem tudja, mit jelent a feminista szó. 😂😂
2023. júl. 4. 11:01
 16/65 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező és válaszolók. Úgy rugdossátok az inceleket hogy fiaitok is egyre valószínűbb hogy azok lesznek, főleg ha a tendencia folytatódik.
2023. júl. 4. 11:14
 17/65 anonim ***** válasza:
87%

16, igen?:D

Ja, akkor ne is rugdossuk azokat akik a saját hibáikért nem vállalnak felelősséget, másokat hibáztatnak és nem hajlandóan semmin sem változtatni, de elvárják, hogy történjen változás?

Bocsáss meg, de ha az én gyerekem ilyen depressziós, tehetetlen ember lesz, akkor rugdosni fogom addig, amíg kezébe nem veszi az életét. Én nem élhetem helyette az ő életét, ahogy sneki más sem, így a boldogságáért elsősorban neki kell tennie.

Vagy arra gondolsz, hogy fogadjam el, hogy a gyermekem a halált értelmesebb dolognak látja mint bármi mást? Hát kössz nem, nem azért vagyok a szülője, hogy ha bajban van, ne segítsem.

2023. júl. 4. 11:28
 18/65 anonim ***** válasza:
14%
17 az incelség egy életszakasz. Ha nem vagy top akkor részed van benne (nekem is volt). Ez az életszakasz a házasság kitolódásával jött létre (apáink idejében még kevés ideig tartott szal nem akakult ki fogalomként, nagyapáink idejében meg kb nem is volt). Arról a szakaszról beszélünk amikor a srácokat a konvencionálisan saját kategóriájából való csaj is semmibe veszi mert kapott egy likeot egy olyan szépfiútól akihez amúgy hozzá se fér a rajongói torlasztól de hátha. Aki nem türelmes fiú az maga alá választ és a gyk isteníti hogy "észhez tért". Aki kitartóbb az kivárja hogy a csajok fogják fel nincs itt többnejűség és az 50 csaj közül valszeg nem ő lesz a befutó Mr. Sármőrnél. Igazi agglegényből nincs több most se mint korábban. A kiélési időszak kalandjai váltak limitált résztvevőssé
2023. júl. 4. 11:41
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

"hogy a csajok fogják fel nincs itt többnejűség és az 50 csaj közül valszeg nem ő lesz a befutó Mr. Sármőrnél. "

Én felfogtam, pontosan ezért maradtam egyedül inkább. Én nem alkudok meg, ha egyszer egyedül is életképes vagyok. Mindenáron nincsen szükségem bárkire.

2023. júl. 4. 11:48
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

19, akkor te nem vag yincel, hiszen saját döntést hoztál.

18, a kiélési kalandozás résztvevői eddig is baromi limitáltak voltak, sőt, ami azt illeti pont, hgy az utóbbi években tágult ki baromira ennek a lehetősége. Természetesen még most sem áll mindenki rendelkezésére, de jóval több embernek adatott meg a lehetőség.

De... az incel nem arra vágyik, hogy kapcsolatba kerüljön? Csak mert ha igen, akkor a kalandozásoknak nem sok köze van a témához.

2023. júl. 4. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!